Quantcast
Radio1_v_zivo


AVDIĆ UKAZAL: ''Pokliči najboljšo prijateljico svoje partnerke in jo povabi v TROJČEK!''
Denis Avdić Show | 11. 4. 2018 9:16
Šokirana prijateljica: ''Ma, kaj me zafrkavaš!? Si kaj pil?''
Ključne besede:     izziv    nagrada    KinG    Klepač    Gustinčič    Lovše    Roškar    trojček    Avdić    ukaz    prijateljica    šok
Roškar, Lovše, Klepač in Gustinčič, bravo!

Nagradna igra ENKIN KEŠ TROJČEK najbolj zveste poslušalce nagradi z bogato denarno nagrado, a le, če pravilno napovejo 3 izbrane hite, v pravilnem zaporedju.

Avdić podvojil nagrado! Na 6.000 EUR!

Da bi bila igra še bolj zanimiva, se je Avdić odločil, da se znesek podvoji, a le, če štirje voditelji uspešno opravijo določen izziv.


Voditelji Matjaž Lovše, KinGa - Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič ter Robert Roškar so bili tisti štirje ''grešni kozli,'' ki so se morali soočiti z izzivi, da bi poslušalcem priborili še dodatnih 3.000 EUR! 


Matjaž Lovše je moral iti na svoje bivše delovno mesto, in sicer na radio, kjer je delal nekoč. Tam ga je čakal precej zanimiv izziv, ki pa ga je opravil z lahkoto.

Odšel na svoj bivši radio in si jih tam pošteno privoščil!
IZZIV za Matjaža LovšetaKinGa pa sta svojo nalogo opravili s cmokom v grlu, saj sta morala poklicati najboljšo prijateljico svoje partnerke in jo povabiti v trojček. Čeprav je bila naloga skrajno neprijetna, jima je priborila dodatnih 1.000 EUR. Kaj misliš, komu je bilo bolj nelagodno? Klepaču? Gustinčiču? Ali prijateljicam?

Prijateljica šokirano: ''Ma kaj me zafrkavaš? Si kaj pil? Kaj je s tabo?''
IZZIV za Tomaža Klepača''Malo mam' tremo, bi te moral vprašati nekaj osebnega ...''
IZZIV za Iztoka GustinčičaRobert Roškar pa pri izzivu ni ravno zardeval, je pa moral malce bolj napeti svoje možgane in se pozanimati o stvari, ki ga ne zanima popolnoma nič. To je nogomet. Mu je uspelo našteti vsaj 11 nogometašev NK Maribora? Prisluhni.

''Za golmana sem hotel Cotmana, ker ma' ful dobro frizuro!''
IZZIV za Roberta RoškarjaVoditelji so uspešno opravili izzive, zato lahko sedaj v žep pobašeš kar 6.000 EUR!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del