Quantcast
Radio1_v_zivo


Kdo je kriv za SLAB SEKS!? ŽENSKA, ki v postelji počne TE ''obupne'' stvari!
Ljubezen & seks | 11. 4. 2018 12:40
''Ne vem, kako naj ji povem, da je ne bo minilo seksati ...''
Ključne besede:     seks    ženske    grobo    izogibanje    neprijetno    moški    pritoževanje    grdo
''Rad seksam, a je preveč groba ...''

Vsak par ima svoje potrebe, želje in predvsem okus, ko je govora o seksu ter o tem, kaj komu paše. Nekateri se ljubijo nežno, spet drugi bolj grobo, zagotovo pa nihče rad ne trpi med seksom. Moški pravijo, da obožujejo seks, a obstajajo določene stvari, ko bi se mu najraje izognili ... ''kriva'' pa je ženska.

Grdo govorjenje

Nič ni narobe z grdim govorjenjem med seksom, a če je tega preveč, me enostavno mine. Moja partnerka je nekaj časa nazaj začela govoriti perverzne besede, ki so tako neokusne, da mi je prav neprijetno. Ne vem, kako naj ji povem, da me s tem odbija ... ne želim se ji zameriti. 

Peter, 39 let


Ljubezenski ugriz

Sovražim, ko me grize po vratu in mi pušča ''ljubezenske ugrize''. Prvič se mi je zdelo vznemirljivo in zabavno, zdaj, ko pa imam čisto pogrižen vrat mi je grozno. Zakaj me preprosto ne more poljubljati?

Matija, 34 let


Prst v ...

No, to se je zgodilo enkrat, ampak še to je bilo preveč. Prst mi je zabila direktno tja, kamor si ga nisem želel - v anus. Šokiran sem bil, ker me na to ni opozorila in sem dobesedno zajokal. Če sem čisto iskren ... ne morem se odločiti ali mi je sedlo ali je bilo totalno zanič.

Marko, 27 let


Vlečenje za lase

Moja partnerka me med seksom zelo rada prime za lase. Ko je na meni, me včasih tako zelo ''cuka,'' da se sploh ne morem skoncentrirati na spolni odnos. Nima občutka za to, najraje bi se zabril.

Filip, 30 let


Lizanje ušes

Lizanje ušes je nekaj, kar mi ni všeč, ona pa to počne vedno znova. Nič ne bo narobe, če mi bo na uho zašepetala nekaj seksi, ampak to, da mi jezik vtika v uho in ga ves čas liže ... Ne vem, kje je to pobrala.

Dejan, 29 let


Uporabljanje zob

Moje dekle me je vedno uspešno zadovoljilo oralno, zadnje čase pa uporablja veliko zob. Morda je to videla v kakšnem porno filmu ... včasih se raje izognem oralnemu odnosu in se ji zlažem, da bi raje poskusil nekaj novega.

Goran, 25 let


Stiskanje za moda

Ok, lizanje je eno, ampak stiskanje?! Imel sem dekle, ki je oboževala stiskati moja ''jajca,'' čeprav sem ji rekel, da me boli. Rekla je, da jo to vzburja, zato sem potrpel. Vesel sem bil, ko sva se razšla.

Jan, 33 let
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del