Quantcast
Radio1_v_zivo


KAKŠNA SPREMEMBA v le 4 tednih! Kaja je navdušena!
Oglas | 11. 4. 2018 14:19
Kaja je 30 dni testirala serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash in tu so njeni rezultati
Ključne besede:     Lux-Factor Eyelash    Kaja Jeromel    treplanice    lepota
Si želiš močnejših in gostejših trepalnic? Bolj enostavno ne gre.

V kolikor nisi zadovoljna z dolžino in gostoto tvojih naravnih trepalnic, hkrati pa ti niso všeč umetne, se rešitev za tvoj zapeljiv pogled skriva v serumu za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash. Na slednjega prisegajo že številne uporabnice, med njimi pa je tudi Kaja Jeromel, ki ga je 30 dni brezplačno testirala.

 

 

Naravni stimulator za rast, gostoto in krepitev trepalnic Lux-Factor Eyelash je enostaven za uporabo, deluje pa že v dveh do štirih tednih. Z redno uporabo lahko dosežete tudi do 25 % daljše trepalnice, serum pa prav tako preprečuje lomljenje in izpadanje vaših naravnih trepalnic.

 

Ne zamudi enkratne priložnosti! Za dodatnih 10 % POPUSTA ob naročilu vpišite kodo RADIO1. 

 

 

 

 

Kaja Jeromel o svoji izkušnji s serumom Lux-Factor Eyelash

 

 

 

»Takoj, ko sem odprla paket, sem ugotovila, da ima proizvod odličen aplikator in da je super pakiran. Najbolj sem se bala prvega nanašanja, saj me je skrbelo, da bo dražil moje oči, ali pa me bodo le-te srbele, se solzile ali karkoli podobnega. Že pri prvem nanosu sem ugotovila, da moje oči serum izjemno dobro prenašajo in to je 4-tedensko testiranje le potrdilo.

 

Glede samega nanašanja menim, da je serum izjemno preprost za uporabo, saj je aplikator mehak in tanek, zato serum z lahkoto naneseš na zgornji/spodnji rob trepalnic.

 

Izdelek sem nanašala vsako jutro in vsak večer, saj sem se res veselila rezultata po 4 tednih testiranja. Zjutraj, ko sem umila obraz, sem serum nanesla in si med tem umila zobe, nato pa pričela z nanašanjem make upa. Všeč mi je tudi dejstvo, da lahko serum uporabljaš sočasno z ostalimi ličili in tako vedno izgledaš urejeno.

 

Že po prvem tednu testiranja sem opazila odlične rezultate. Vsak teden sem komaj čakala, da fotografiram svoje trepalnice in jih primerjam s fotografijo pred testiranjem. Po 4 tednih testiranja pa sem nad svojimi trepalnicami noro navdušena. Že 4-krat v zadnjem tednu sem doživela, da so me ljudje spraševali, če sem šla na refill trepalnic in ali imam umetne. Že nenamazane izgledajo dolge in tako nisem več obsedena s tem, da bi jih vsak dan mazala z maskaro.«

 

Kajine trepalnice pred uporabo seruma Lux-Factor Eyelash

 

 

Kajine trepalnice 30 dneh uporabe seruma Lux-Factor Eyelash.