Quantcast
Radio1_v_zivo


Izkušen prešuštnik objavil navodila za VARANJE, ki so postala spletni HIT!
LOL | 14. 4. 2018 12:30
Teh navodil raje ne upoštevaj ...
Ključne besede:     varanje    nasveti    moški    bizarno    navodila    prešuštnik    hit    splet
''Strokovnjak za varanje'' spisal nasvete za moške

Saj ni res, pa je! Na spletnem portalu Reddit je nek moški, ki je sebe poimenoval izkušen prešuštnik spisal navodila, kako uspešno prevarati partnerko. ''Strokovnjak za varanje'' je povedal, da s to metodo lahko več let zapored varaš partnerko, ne da bi kaj posumila. Ali gre za šalo ali je to res sicer ne vemo, je pa zagotovo smešno, kako ''profesionalno'' je spisal nasvete za moške, ki se ne bi radi ločili, a rabijo popestritev. 


#1 ŽVEČILNI GUMI!

Pri sebi imej vedno paket žvečilnih gumijev, da boš dišal sveže, a pazi, da ne presveže. Če boš začel žvečiti več, kot običajno in si boš nonstop umival zobe, lahko postaneš sumljiv. Po seksu pojdi raje na hamburger s čebulo - ko se vrneš domov, zagotovo ne bo nič posumila. 


#2 UPORABLJAJ KONDOM!

Uporabljaj kondom! Vedno! Če pa si tisti, ki ga ''guma'' na korenjaku moti, potem najbrž nisi tako neumen, da bi si spermo obrisal v svojo majico, spodnje perilo ali hlače - dobro veš, kdo ti bo opral cunje.#3 TUŠIRAJ SE ZMERNO!

Ne tuširaj se preveč, saj bo postalo preveč sumljivo. Tuširaj se tako, kot običajno. Prav tako se ne brij preveč pogosto ''tam spodaj,'' če se do zdaj nisi. Raje imej s seboj osvežilne robčke ali pa se stuširaj pri osebi, s katero si skočil čez plot. 


#4 NE ODIŠAVLJAJ SE PREVEČ!

Rad bi zakril dokaze, saj nikakor ne želiš dišati po njenem parfumu in nase zliješ preveč parfuma. S tem povzročiš ravno obratno in še bolj smrdiš. Misliš, da se tvoji dragi ne bo zdelo čudno, da si se tako naparfumal, če se do zdaj 10 let nisi nič? Premisli!#5 IZMISLI SI DOBRO ZGODBO!


Izmisli si zares dobro zgodbo, ki ni preveč fantazijska, ampak takšna, da bi ji nasedla tudi tvoja soseda. Zgodbe se drži za vsako ceno, je ne spreminjaj in ne kompliciraj, saj te bo hitro dobila. Drži se enostavnih dogodkov, ki jih počneš v vsakdanjem življenju  - pijača s prijatelji, dolg sestanek, zastoj na cesti ...


#6 PLAČUJ Z GOTOVINO!

Če svojo ljubico rad tudi razvajaš in jo rad odpelješ v restavracijo ali se z njo pocrkljaš v hotelih, potem nikakor ne plačuj s kartico. Raznorazne izpiske, transakcije in ostale račune, lahko vidi tvoja partnerka, kar pa ne bo dobro. Kaj za vraga naj bi delal v hotelu po službi, ko pa imaš doma hišo, posteljo in vse kar rabiš? Vedno plačuj z gotovino ali pa jo pelji v gozd na piknik.#7 MOBILNI TELEFON IMEJ VEDNO PRI SEBI!

Posebej nevaren čas, da partnerka odkrije, da jo varaš je takrat, ko v pijanem stanju ali med spanjem pustiš telefon na vidnem mestu. Ker ga najbrž nimaš pod kodo, saj si s partnerko ''vse zaupata,'' potem sproti briši material (sporočila, klici) in ljubici lepo povej, da naj sama od sebe ne pošilja nič. 


#NIKAR SE NE SPEČAJ S KOLEGICO IZ SLUŽBE!

Teh afer se izogibaj kot hudič križa. Če se razve, ne boš izgubil le žene, ampak lahko tudi službo. Verjemi, da je ločitev draga in brez službe, si jo ne boš mogel privoščiti. Imej ljubico, ki ne pozna tvoje žene in ima po možnosti tudi sama družino - tako se ne bo preveč navezala nate.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del