Quantcast
Radio1_v_zivo


ZLEPI SVOJ HIT
Nagrajujemo | 13. 4. 2018 9:01
Osvoji paket NEOSTIK izdelkov
Ključne besede:     Helios    Neostik    Super Neo

Skupaj z Neostikom, najbolj nepogrešljivim lepilom, doma ali v službi ;), smo pripravili super glasbeni kviz »ZLEPI SVOJ HIT«!

 

Vsi jih imamo in vsi si jih požvižgavamo ali prepevamo, ko delamo, v avtu, pod tušem … svoje najljubše hite.  Kaj pa, če se zgodi, da delček tvojega najljubšega hita nekdo po nesreči razreže?  Bi znal/a prepoznati, kako si sledijo delčki pesmi, ki ti jih zavrtimo in jih pravilno zlepiti nazaj v celoto? Mi smo prepričani, da ja!

 

Zato pozorno poslušaj Radio 1, se prijavi v zgornji prijavnici in nam sporoči pravilen odgovor - iz predvajanih delčkov pesmi, "zlepi" pravilno zaporedje v celoto pesmi in nam zaupaj tvoj odgovor.. Zlepljeni delčki morajo zveneti tako, da bomo vsi prepoznali za kateri hit gre. 

 

ČETRTI HIT - poslušaj in zapiši pravilno zaporedje delčkov z uporabo črk A, B in C. 

A


B


C 

Super Neo pa bo poskrbel, da bo vse lepo »zlepljeno« tudi v studiu Radia 1. 

 

neostik-2045.jpg (555Ã?462)

 

Blagovna znamka Neostik je že desetletja sinonim za lepljenje. Neostikova visoko kakovostna lepila vseh vrst so se vedno pogosto uporabljala v šolah, pisarnah, domovih, obrtnih delavnicah in v podjetjih različnih industrij. Lepilom vseh vrst smo v 2017 dodali nove izdelčne linije lepilno-tesnilnih mas, silikonov in PUR pen. Tako lahko našim kupcem poleg lepil ponudimo tudi celovite rešitve za vse vrste lepljenja, pritrjevanja in tesnjenja.

 

Super Neo, heroj, ki rešuje vse težave in izzive lepljenja, komunicira vrednote blagovne znamke Neostik, ki jih naši kupci najbolj cenijo: zanesljivost, varnost, odzivnost, dinamičnost ter razumevanje in reševanje izzivov. Naše, v kupca usmerjeno poslanstvo, je služiti našim kupcem s pomočjo inovacij in tehnologije, z učinkovito dobavno verigo, preko partnerstva in z družbeno odgovornostjo ter s širokim izborom visoko kakovostnih izdelkov za lepljenje kot tudi izdelkov za pritrjevanje, montažo in tesnjenje brez orodja.

 

 

Drži? Drži!

 

Pravila za sodelovanje

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del