Quantcast
Radio1_v_zivo


Na skrivaj so jo slikali in objavili na splet! Ko je videla, česa jo OBTOŽUJEJO, jo je skoraj KAP!
Viralno | 5. 4. 2018 10:55
29-letnica je bila šokirana in osramočena
Ključne besede:     mama    dojenček    letališče    tla    obtožbe    počitek    najslabša
Molly so označili za najslabšo mamo ... nihče pa ni poznal, kaj se skriva v ozadju

Si predstavljaš, da moraš na letališču preživeti celih 20 ur in to v rokah s komaj dvomesečnim dojenčkom? Zagotovo ne. 

29-letni mamici Molly Lensing
pa se je zgodilo točno to. Tistega dne so bili vsi leti odpovedani in bila je primorana, da počaka na letališču, s hčerko Anastasio. Molly jo je cel dan nosila v rokah, se sprehajala gor in dol po letališču, za seboj pa je vlekla tudi težko prtljago. 


Mamico Molly obtožili, da je slaba mati, ker je v rokah raje držala telefon, kot otroka

Da bi si odpočila roke in dojenčici zagotovila, da se malce pretegne, se je usedla na bližnji stol, na tla položila odejo in Anastasio. Dojenčici ni manjkalo nič in je čisto varno ležala na odejici, gledala naokoli, veselo mahala z ročicami in nožicami ter bila zadovoljna.

Naskrivaj jo je fotografiral in obtožil za najslabšo mamo!

A ker je svet poln takšnih in drugačnih ljudi, ki radi obtožijo, brez, da bi vedeli, kaj se je v resnici dogaja, se je to zgodilo tudi Molly. 

Nekdo, ki je sedel v bližini, jo je na skrivaj fotografiral in objavil na splet. Označil jo je za najslabšo mamo na svetu, ki ima raje svoj telefon, kot lastnega otroka, ki ga je dala kar na tla. Nemudoma se je oglasilo še več ljudi, ki so jo grdo zmerjali, obtoževali in ji izrekli nešteto žaljivk. 


Slika je v trenutku obšla svet in v enem letu dosegla več milijonov delitev

Ko je Molly prišla domov, pa je na spletu zagledala tole ''nesrečno'' sliko in pod njo na tisoče žaljivih komentarjev. Vmes so bili na srečo tudi takšni, ki so mamo zagovarjali, češ, da je očitno razbrati iz slike, da se dojenček le preteguje in ga mama ne zanemarja.

''Bojim se, ko bo prišel tisti dan, ko bo tehnologija nadomestila človeštvo ... svet bo poln idiotov.'' Je pisalo nad sliko, kjer sedi Molly, pred njo pa leži njen otrok. Kmalu ji je postalo jasno, za kaj se gre.

''Nosila sem jo več ur in imela popolnoma otrple roke. Tudi dojenčica je potrebovala počitek, da se malce raztegne in razgleda naokoli. Nič ni narobe s trdo podlago, kjer se je dete spočilo, saj nenehno nošenje po rokah tudi njej ni delo dobro''. Je v svoj zagovor za medije povedala mati, ki so jo obtožili nečesa, kar sploh ni zakrivila.


Molly in Anastacia

''Ni bilo lahko, a se trudim ignorirati vse grozne komentarje, saj ne vedo, kaj se je dejansko dogajalo na fotografiji. Zavedam se, da sem dobra mama, ki ljubi svoje otroke, jim želi le najboljše in jih vzgajam kar se da dobro''.