Quantcast
Radio1_v_zivo


To so NAJMLAJŠI starši na svetu ... Številka 3 je NEVERJETNO BIZARNA!
OMG/WTF | 30. 3. 2018 12:38
Ko boš videl tole, boš totalno šokiran ... in brez besed!
Ključne besede:     starši    najmlajši    otroci    bizarno    mladost    nosečnost
Otroci, ki so dobili otroke

Postati starš je velika odgovornost, za katero moraš biti čustveno zrel, psihično in fizično razvit ter dorasel k temu, da boš za nekoga skrbel. Že, če postaneš starš pri komaj 18-ih letih je nekaj, kar je precej težko, zdaj pa si zamisli, da si kar za polovico mlajši. Grozljivo. Dobiš otroka, medtem, ko si še sam otrok in nisi niti zaključil osnovne šole.

Poglej si, 8 primerov najmlajših staršev na svetu. 1. Alfie Patten je bil star komaj 13 let, ko je postal oče. Kasneje se je izkazalo, da otrok sploh ni njegov, ampak od enega 15-letnika.
2. Deklica po imenu Teressa Middelton je zanosila zaradi posilstva. Zlorabil jo je njen starejši brat in je tako pri komaj 11-ih letih že rodila. Povedala je, da jo je Jason odpeljal na gradbišče in jo tam posilil. Ko se je njeno telo začelo spreminjati, ji je prijateljica rekla, da je mogoče noseča in da mora opraviti nosečniški test. Test je bil pozitiven, bala se je povedati mami, pa se je zato zaupala teti. Mama je vseeno izvedela, ampak Teressa ni zbrala poguma, da bi priznala, da je Jason oče in da jo je posilil. Šele dve leti kasneje se je opogumila, ko so z DNK testi dokazali, kdo je oče. Jason je štiri leta preživel za zapahi.
3. Lina Medina iz Peruja je rodila, ko ji je bilo komaj 5 let. Bolel jo je trebuh, zato so jo starši odpeljali k zdravniku. Ta je sprva mislil, da ima tumor, kasneje pa ugotovil, da je dekletce nosečo že celih 7 mesecev! S carskim rezom je rodila zdravega dečka, težkega 2,7 kilograma. Med carskim rezom so ugotovili, da je imela popolnoma razvite spolne organe in je prvo menstruacijo dobila že pri treh letih.

Dekličinega očeta so obtožili za zlorabo, zato je pristal v zaporu. Žal ničesar niso dokazali, zato so ga izpustili. Še danes ne vedo, zakaj in kako je Lina zanosila, otrokov oče je neznan. Deklica ni nikoli spregovorila o tem. Deček je odraščal v prepričanju, da je Linin brat. Ko je bil star 10 let, je odkril resnico. Čeprav je šlo za zelo nenavadne okoliščine, je bil popolnoma zdrav. Živel je normalno in umrl pri 40 letih.
4. Alleshia Gregson (v sredini) je bila stara 12 let, ko je rodila svojega prvega otroka. 
5. Jordan Williams in Aunt John sta postala starša, ko je bilo dekletu 14 let.
6. Kordeza Zhelyazkova je prvič rodila pri svojih 11-ih letih.
7. Rebecca Finnis je imela 13-let, ko je postala mamica.
8. Precej zgodaj pa sta starša postala tudi April Webster in Nathan Fishbourne. Ko sta štela 14 let sta prvič dobila otroka.