Quantcast
Radio1_v_zivo


SMEH: TO so PRVOAPRILSKE šale, ki jih ŠE NISI VIDEL, a jih moraš storiti, glede na to, da je VELIKA NOČ na isti dan!
LOL | 1. 4. 2018 4:26
To je idealna priložnost za velikonočne zajebancije!
Ključne besede:     velika    noč    dan    norcev    april    prvi    smešno    zabavno    hec    smeh    smešno    nateg    poteg    
Koga boš pa ti "nategnil" danes? Označi ga v KOMENTARJU!

V letošnjem letu imamo prav zanimiv primer: Velika noč in prvi april, dan norcev, sta na ISTI dan. In seveda je treba to izkoristiti. Po internetu že krožijo neverjetno zabavne šale, ki jih lahko človek lahko v sklopi velike noči stori znancem in se malo poheca iz njih. Nekatere šale si verjetno že opazil, nekatere pa so popolnoma nove in zanimive.


ZAVIJ GROZDJE V PAPIRČEK OD ČOKOLADNEGA JAJČKA

Ta šala že kar nekaj let kroži po spletu, a ker je tako dobra je pomembno, da jo omenimo še enkrat. In še dobra stran šale: Medtem, ko jo pripravljaš, lahko poješ Vse čokoladne jajčke.

 

PRAZEN ČOKOLADNI JAJČEK LAHKO NAPOLNIŠ Z GORČICO

Ja, prav si slišal. Na dnu votlega zajčka naredi malo diskretno luknjico in jo napolni z gorčico. Potem pa samo še opazuj reakcijo sladkosnedcev, ki bodo veselo zagrizli vanjo.MED KUHANA JAJČKA POLOŽI ENEGA NEKUHANEGA

Ko barvaš jajčka, pobarvaj še enega, ki ni kuhan ter ga položi med kuhana. Nato pa počakaj, da pride največji ljubitelj jajc ter ga ponosno prične razbijati in se mu nasmej, ko se bo jajčna vsebina razlila po mizi.

 

LOV NA VELIKONOČNA JAJČKA LAHKO SPREMENIŠ

Lahko se odločiš za drugačne možnosti lova na velikonočna jajčka. Ena možnost je, da obljubiš nagrade, ki se skrivajo v plastičnih jajčkih, potem pa skriješ prazna jajčka. Druga možnost je, da jajčka napolniš z neprimernimi stvarmi, kot so kondomi ali umazanija. Pomembno je, da te igre ne igraš z mlajšimi. Potem je še ena možnost, da jajca skriješ na neprimerni prostor, kot na primer v straniščno školjko, v žep od nekoga ali pa med kup nakupovalnih vrečk. In potem še zadnja, najboljša: NE skrij nobenega jajčka, ljudi pa pošlji naokoli in jim povej, da si jih skril ogromno in da imajo lepe nagrade. Potem pa opazuj norce, kako iščejo NIČ.

 

NEKUHANO JAJCE SPREMENI V ČOKOLADNEGA

Najprej vzemi jajce, pravo jajce. Nato stopi črno čokolado in navadno jajce oblij z njo ter počakaj, da se čokolada potrdi (najbolje je, da ga položiš na aluminijasto folijo). Naslednji korak je, da poješ čokoladno jajce, da dobiš ovitek za navadno jajce. Seveda mora biti dovolj veliko. In nato zaviješ navadno, nekuhano jajce naravnost v ta papirček. Nato jajček podeliš nekomu, ki ga želiš »nategniti«.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del