Quantcast
Radio1_v_zivo


VIDEO: Deklica PRED MILIJONI gledalcev sprejela ODLOČITEV, s katero je VSE pustila ODPRTIH UST!
WOW | 28. 3. 2018 4:03
Kaj bi bilo, če bi TVOJ otrok naredil kaj takšnega?
Ključne besede:     deklica    oddaja    starši    darilo    šok    neverjetno    odločitev    žirava    Dubaj    potovanje    potovati    

Na ameriški televiziji poteka oddaja z imenom »Kaj bi naredil tvoj otrok?«. Vse skupaj poteka takole, da otrok z voditeljem sedi v studiu, kjer dobi na izbiro dve darili. Običajno je tako, da dobi na izbiro nekaj zelo uporabnega, kot je recimo pralni stroj ali pa strojček za mešanje testa ter nekaj, kar otroci seveda raje vidijo. Vse kar mora storiti je, da se odloči za eno izmed ponudb. Starši vse skupaj spremljajo preko ekrana nekje zadaj za studiem.

Ta punčka je dobila prav posebno izbiro: Pod številko ENA se je skrival družinski izlet v Dubaj. Voditelj ji je razložil, kaj je Dubaj, saj punčka zanj ni slišala še nikoli. Priznati moramo, da ji ga je predstavil na precej mikaven način. Nato pa sta prišla do opcije, ki se je skrivala pod številko DVE: Tam se je skrivala plišasta igrača žirafa, ki je bila precej višja od deklice.

Publika je seveda ob predstavitvi obeh nagrad navdušeno vzklikala in ploskala, punčki so se zasvetile oči, starši pa so sami stiskali pesti, da se odloči za potovanje v Dubaj. Deklica je ob tem, ko je voditelj povedal višino žirafe takoj vzkliknila, da jo želi odnesti domov. Voditelj ji je žirafo nato prinesel še bližje, da si jo je lahko natančno ogledala. Nato ji je ponovno predstavil možnosti. Dubaj ji je predstavil še bolj mikavno, še enkrat.Tako je deklica prijela žirafo in rekla: "Adijo, jaz odhajam domov!"

Nato ji je vprašanje postavil še enkrat: »Bi raje šla na prijetno družinsko potovanje v Dubaj ali bi raje imela doma v spalnici to žirafo?«

Njen odgovor je bil: »Hočem žirafo!«


Trenutek, ko starša spoznata, da je njuna hči ravnokar namesto počitnic v Dubaju izbrala plišasto igračo!

In tako je domov odnesla ogromno plišasto igračo, katero je, kljub temu, da jo je voditelj nagovarjal, naj jo poimenuje Dubaj, poimenovala Jason. Tako je namreč ime voditelju! Precej pametna deklica, kajne?

Kljub temu, da so bili starši nad njeno odločitvijo razočarani, pa so pokazali nekaj veselja, ko so se spoznali z novo žirafo po imenu Jason.


Tako so se starši spoznali z novo pridobitvijo, plišasto žirafo po imenu Jason!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del