Quantcast
Radio1_v_zivo


To je 9 najbolj OSOVRAŽENIH fotografij na družbenih omrežjih! Raje jih ne objavljaj!
LOL | 24. 3. 2018 4:45
Prijatelji ti ne bodo priznali ... #sampovemo
Ključne besede:     splet    fotografije    fotke    osovraženost    omrežja
Ne bodo ti priznali, a morda ti fotke všečkajo zaradi prijaznosti ...

Objavljanje fotografij na družbenih omrežjih je nekaj, kar počne že čisto vsak in skoraj ni človeka, ki vsaj enkrat ni posnel selfieja v ogledalu - najbolj všečkane, a hkrati najbolj osovražene fotografije na spletu. 

Poglej si, osem najbolj osovraženih fotografij na spletu, ki imajo ogromno všečkov, v resnici pa jih ljudje ne prenesejo in jih všečkajo zgolj iz prijaznost - sploh med prijatelji, da ne bi prišlo do zamer.


SELFIE V OGLEDALUČeprav ženske na račun njih dobijo ogromno všečkov, pa gre tovrstno fotografiranje v ogledalu marsikomu na ''kozlanje''. Zakaj je tako popularno? Ker se dejansko vidiš v telefonu in hkrati ogledalu ter ustvariš popolno sliko, na kateri boš sam sebi zagotovo všeč - ostalim pa ne najbolj.


PASJI OBRAZHov - hov ... Brez komentarja! 


NOGE NA PLAŽIPlažne fotografije s ''hrenovkami'' v ospredju so nekaj, kar preplavi družbena omrežja v poletnem času. Ženske slikajo svoje noge, v prepričanju, da so zakrile kritične predele telesa, a hkrati pokazale sebe v najbolj seksi pozi. Kdo najbolj sovraži te fotografije? Moški, saj dejansko na njej ne vidijo nič.


''DRŽANJE'' SONCAFotografije, kjer si videti kot da držiš sonce, so bile svoj čas izredno priljubljene in ni človeka, ki ni poskušal v svojo dlan ujeti sonca. Če se fotografija posreči, lahko izpade precej dobro, sploh, če si na kakšnem zanimivem kraju. Ogromno fotografij je ponesrečenih, ko ljudje nikakor niso ''ujeli sonca'' in izpadli skrajno neumno.


ROKA NA VOLANUFotografiranje urejenih dlani na volanu je priljubljeno predvsem pri pripadnicah nežnejšega spola. Kaj želijo s tem sporočiti? Imam novo uro? Nove nohte? Ali se pohvaliti, kakšen dober avto vozi? To je slika, ki je strašansko nadležna in brez pomenska. 


FOTOGRAFIJE IZ FITNESAFitnes fotografije so danes izjemno priljubljene in so v velikem porastu na družbenih omrežjih. Moški in ženske so dobesedno nori na fotografiranje v fitnesih, kjer razkazujejo svoje mišice, lepa oblačila in potna telesa. Gre za dvig samozavesti s tem, ko zbirajo všečke na račun svojega garanja za lepo telo. 


SLADOLED S PANORAMOSladoled s panoramo ni novost in največj takšnih slik lahko zaslediš na Instagramu. Zakaj je tako nadležna? V ozadju se velikokrat pojavi prelepo mesto, ki ga ljudje uničijo s tem, ko v rokah držijo kepico sladoleda. 


NOHTIŽenske obožujejo slikati svoje nohte, sploh takrat, ko so si privoščile novo manikiro. Gre za precej priljubljeno pozo, ko nekaj držijo v rokah, bodisi šminko, telefon, ali karkoli, kar gre v dlan in bo poudarilo nohte. Kaj točno želijo sporočiti s tem, ne vemo ... a če obiščeš Instagram boš videl, da je precej popularno.


''VLEČENJE'' FANTAVlečenje fanta? Pa ne za nos! Priljubljena fotografija se vse bolj pojavlja pri parih na počitnicah. Fotografije zberejo ogromno število všečkov, čeprav ne vemo točno na račun česa. Je zanimiva okolica? Je zanimiv par? Ali izvirnost fotografije? Tisti, ki tovrstnih fotografij ne marajo pravijo, da jih delajo pari, v razmerju, kjer je moški copata, ženska pa tista, ki nosi hlače.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del