Quantcast
Radio1_v_zivo


PRIPRAVI ROBČKE: Kocine ti bodo šle POKONCI, ko boš videl, zakaj je ta OČE prekolesaril 2253 kilometrov!
Žalostno | 23. 3. 2018 3:56
Nič ga ni ustavilo, njegov cilj je bil jasen!
Ključne besede:     očka    kolo    kolesrjenje    neverjetno    smrt    organi    srce    darovanje
Ta oče je prekolesaril več kot 2200 kilometrov!

 

Bill Corner se je odločil, da prekolesari več kot 2 tisoč kilometrov, zato, da bi še zadnjič slišal bitje srca svoje hčerke, ki je izgubila življenje na potovanju v Mehiki. Vse skupaj glede njene smrti je bilo nekoliko sumljivo.

Družina se je namreč odpravila dopustovat v mehiško letovišče in takoj po prihodu, še pred večerjo, sta se 20-letna Abbey (umrlo dekle) in njen brat oblekla v kopalke ter se odpravila k bazenskemu baru na koktajl in hitro plavanje. Starša sta jima naročila, da naj se do časa vrneta nazaj v sprejemnico. A na bazenu se je zgodila katastrofa. Takoj, ko sta spila nekaj požirkov nekega koktejla, sta izgubila zavest in omahnila v vodo.To je ena zadnjih slik 20-letne Abby, ki je izgubila življenje in darovala srce!

Čudno je že dejstvo, da tega ni videl nihče, ki bi jima pomagal. Tako sta lebdela v vodi, z glavo obrnjeno navzdol. Oče in mati sta postala sumničava, ker ju ni bilo ob dogovorjenem času in sta tekla preveriti situacijo. Ko je oče pritekel do bazena, je zagledal strašen prizor. Oba sta bila takoj odpeljana v bolnišnico, kjer je fant preživel, dekle pa je žal po nekaj dneh v komi izgubilo bitko za življenje. Preiskave so pokazale, da sta imela v krvi 0,25 promilov alkohola. Brat je povedal, da mu ni jasno, kako sta lahko kar oba naenkrat izgubila zavest in se znašla v bazenu, tega pa kar nihče ni opazil. Kasneje je bilo jasno, da je dekle umrlo zaradi utopitve.To sta Abbey in njen brat, ki sta se po prihodu v letovišče odpravila na smrtonosen koktejl!

Starši so se odločili, da bo postala darovalka organov. Tako je podarila kar štiri organe in tako je njena smrt rešila štiri druge ljudi. Oče se je odločil, da odkolesari k moškemu, ki je prejel njeno srce, da bi tako še zadnjič slišal bitje hčerinega srca. Glavni namen njegovega kolesarjenja, poleg tega, da bi slišal srčni utrip svoje hčerke je bil tudi ozaveščanje ljudi o tem, kako pomembno je podpisati sporazum o darovanju organov drugim ljudem po smrti. S tem lahko rešiš drugo življenje, njegova hči je rešila kar štiri druga življenja.


Čudovit trenutek, ko sta se srečala oče umrle in človek, ki je preživel zato, ker mu je Abbey darovala srce!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del