Quantcast
Radio1_v_zivo


Kraljevski prvomajski dopust s Sončkom
Nagrajujemo | 28. 3. 2018 17:46
Osvoji brezplačne prvomajske počitnice za vso družino
Ključne besede:     Turistična agencija Sonček    počitnice

 

Letošnje prvomajske počitnice so lahko zate in za tvojo družino brezplačne

 

Turistična agencija SONČEK ima pravo destinacijo zate!

 

In kako do kraljevskega prvomajskega dopusta?

 

Klepač in Gustinčič imata zate ... Hej, kje pa je Gustinčič? S Sončkom se potepa - po HRVAŠKI OBALI!

Ja, Iztok Gustinčič se je s Sončkom potepal po hrvaški obali. Vsak dan je bil v drugem kraju. Tvoja naloga pa je, da uganeš, v katerem kraju je bil voditelj Iztok Gustinčič.

 

Če res ne bo šlo, ti bomo pomagali z dodatnim KinG namigom, zato pozorno poslušaj Radio 1 in se čimprej prijavi v zgornji prijavnici in odgovori, kje se je skrival Iztok?

 

Če v programu Radia 1 pravilno poveš, v katerem kraju hrvaške obale se je Iztok Gustinčič potepal, si v petkovem žrebu za prvomajske počitnice s sončkom - za vso družino!

 

Ne zamudi brezplačnih prvomajskih počitnic s sončkom za vso družino, v hotelu Adria *** v Biogradu na Moru v času od 27. 4. do 2. 5. 2018.

 

Spodaj pa namig, kje se je skrival Iztok. Veš za kateri kraj HRVAŠKE OBALE gre?

 

AKTUALNI DANAŠNJI NAMIG:

Pretekli namigi in odkrite lokacije

 

 

Slovenska »folklora«: za prvi maj na kratke počitnice!

 

 

Slovenci se že tradicionalno na poletje najbolj kvalitetno pripravimo z »uverturo v poletje« – s prvomajskimi počitnicami! Večinoma se nas bo tudi letos odpravila lovit sonček na slovensko in hrvaško primorje. V Sončku smo pripravili bogat animacijski program za družine (Sončkov klub v Portorožu, termah Sv. Martin, Umagu, Vrsarju, na Lošinju in Biogradu), ljubitelji teka so vabljeni v Vrsar na Hervisov tekaški kamp z Brigito Langerholc in Dejanom Lenartom, z vrtnaricama Metko in Tino iz POP TV pa boste lahko odkrivali Hvar. V Biogradu bodo na Slovenskih dnevih gostovali Čuki, Solaris pri Šibeniku pa bodo bojda zavzeli gusarji. Tudi hotelirji iz Opatije in Poreča mežikajo z odličnimi ponudbami.

 

 

Kdor je za vroče, se bo odpravil v Egipt, Turčijo, Dubaj ali katero od drugih destinacij z dolgim poletjem. Vsekakor pa je prvi maj tudi odličen čas za obisk evropske prestolnice ali jahanje valov na eni od fantastičnih ladij križark. Naša domišljija nima meja, ko gre za potovanja! Pa vaša?

 

Na prvomajske počitnice!

vaša agencija Sonček

 

 

 

Pravila za sodelovanje