Quantcast
Radio1_v_zivo


32-letnik si ni bil všeč, zato je UKREPAL! Naredil si je nekaj, kar je HUJŠE od lepotne operacije!
OMG/WTF | 22. 3. 2018 9:16
Pravi, da je v resnici čisto preprost fant
Ključne besede:     Adam Curlykale    tetovaža    bizarno    telo    tatu    obsedenost    grozljivo
Adam se je odločil, da si bo potetoviral kar 90% vsega telesa

Adam Curlykale se je prvič tetoviral pri svojih 20-ih letih, in sicer čisto majhno tetovažo I am (Jaz sem). Danes, pri svojih 32-letih pa ima s črno barvo prekrito skoraj celo telo. Pravi, da si bo v bližnji prihodnosti prekril še ostale dele telesa, kjer se vidi koža.


Prvič se je tetoviral 12 let nazaj in od takrat naprej postal obseden s tetovažami

Adam se je rodil v Rusiji, a je od malega živel na Poljskem. Tam se ni počutil dobro, saj je bil deležen veliko fizičnega in psihičnega nasilja, kar ga je zaznamovalo ter v njem pustilo grenak priokus - vedno se je nekoga bal. Odločil se je, da bo svoje telo na nek način zaščitil s tetovažami in se ga bodo ljudje bolj bali, predvsem tisti ''nasilneži''.


Adam preden si je potetoviral celotno telo

''Od nekdaj sem vedel, da sem drugačen od ostalih. Moja najljubša barva je siva, in sicer v različnih odtenkih. Zato je moja koža v večini prekrita s svimi odtenki barv''.

Telo si je potetoviral kar sam, saj le on ve, kaj mu ustreza in kaj si želi. Ima precej specifičen pogled na to, kaj mu je všeč, zato ni zaupal te naloge nobenemu tetovatorju ... razen sebi.


Lanskega septembra se je odločil, da si potetovira tudi notrajnost oči in celoten obraz pobarva v črno 

Z leti je postajal vse bolj zasvojen s tetoviranjem in si začel počasi prekrivati celo telo. Kmalu si je potetoviral celoten obraz, ustnice, zenice in vse kotičke na telesu.

''Življenje je prekratko, da bi gledal, kaj se bo zgodilo jutri. Zato živim za trenutek, se pravi za danes!''

Zaradi svojega videza je postal tudi model. Njegovo telo je danes prekrito z 90% tetovaž

Morda je na obsesijo s tetoviranjem vplivalo tudi to, da so mu pri 22-ih letih diagnosticirali raka. Po mesecu kemoterapij in raznoraznih obsevanj je njegovo telo zelo oslabelo. Njegovo bledo telo ga je spravljalo v obup, zato je našel rešitev in uteho v tem, da se spremeni. 


Zapadel je tudi v hudo depresijo in razmišljal celo o samomoru

Pravi, da ga je bolezen spremenila, zato se je odločil, da bo svoje telo naredil takšno, da bo zadovoljen in mu bo všeč. 


Adam živi čisto običajno življenje in ne počne nič drugačnega, kot ostali ljudje


Čeprav so mediji nekaj časa nazaj o njemu pisali, kot o samskem fantu, se vse več pojavlja z žensko, po imenu Veronica, ki je bila nekoč moški. 


Veronica in Adam v eni izmed pogovornih oddaj 
 
''S tetovažami sem končno odkril, kdo sem. Končno sem si postal všeč!'' Pravi, da ga ljudje ljubijo ali sovražijo in da se je z leti navadil ignorirati tiste, ki ga ne marajo. ''Svet ni pripravljen na ljudi, kot sem jaz, a se ne bom več skrival in bom dokazal, da lahko tudi, če si drugačen, živiš dobro!'''
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del