Quantcast
Radio1_v_zivo


Postaven moški objavil slike svoje žene in dobil nepričakovane odzive: ''Te NI SRAM, da se kažeš z njo?!?''
Viralno | 20. 3. 2018 9:01
Ljudje znajo biti precej nesramni in kruti na račun videza
Ključne besede:     Jenna Kutcher    Drew Kutcher    postava    razmerje    obsojanje    fotografije
Drew je ponosen na svojo ženo in jo pokaže z največjim ponosom!

Poklicna poročna fotografinja Jenna Kutcher si ni nikoli mislila, da bo zaradi svojega razmerja z moškim po imenu Drew prejela toliko žaljivih komentarjev in to na račun videza.

29-letnica je povedala, da se je poročila z moškim svojih sanj in z veseljem skupne fotografije njunega življenja objavi tudi na družbenih omrežjih. In tako, kot ona, jih z veseljem objavi tudi njen mož Drew, s katerim sta skupaj že od leta 2009. Fitnes trener in pristaš zdravega načina življenja pa je marsikoga zmotil s tem, ko se je na slikah pojavil z njo. 


Drew je dobil ogromno vprašanj, kot so: ''Zakaj je tako postaven moški, s takšno bajso?!''

Večini ljudi je šlo v nos, da ima Jenna nekaj kilogramov viška, ob sebi pa ima seksi, izklesanega in postavnega moškega. Na račun tega je prejela številno zlobnih komentarjev, ki so jo sprva močno prizadeli, kasneje pa se jim je postavila po robu ter jih preprosto ignorirala.  


''Na smrt jo ljubim!'' Je zapisal Drew

''Nekateri so pač nesramni, spet drugi ljubosumni, nekateri pač pišejo iz dolgčasa. Ne želim, da bi slabi komentarji vplivali na moje počutje in na to, da bi se počutila krivo, češ, ker imam lepega in postavnega moža. Zakaj ga pa jaz, ko sem debelušna ne bi smela imeti? Sama sem se zaradi tega večkrat vprašala, kako ima lahko  ženska kot sem jaz, takšnega moža? Zaradi tega sem se počutila manjvredno in na trenutke sem celo pomislila, da si ga ne zaslužim''.

''Debela si! Tvoj mož bi si moral najti lepšo in bolj postavno žensko!'' 

''To dekle je definicija prave borke. V dveh letih je 2x splavila, a je ostala pozitivna, nasmejana in svojo energijo širi med ljudi. Na smrt jo ljubim! Jenna mi daje ogromno pozitivne energije in tudi takrat, ko je slabe volje, se potrudi, da življenje ustvari lepo. Vedno znova se opomnim, kako sem lahko srečen, da sem z njo in me je izbrala za življenjskega sopotnika. Ne predstavljam si življenja brez nje in jo obožujem!'' Je njen mož Drew zapisal pod eno izmed njenih fotografij.


''Na smrt jo ljubim!'' Je zapisal Drew

''Moje roke so debele, imam široke boke in zadnjico, ki ni ravno lepe oblike in še zdaleč nisem popolna. A sem srečna, ker je z mano zaradi mene in ne zaradi mojega videza. Ljubi me takšno, kot sem. Všeč mi je, da ni zaljubljen v moje telo, ampak vame - to je prava pristna ljubezen!'' Je zapisala Jenna.


Jenna in Drew na Havajski plaži

Včasih je biti zelo težko v razmerju z nekom, ki je lepši kot ti. Zakaj? Ker te ljudje obsojajo, češ, da si ga ne zaslužiš. Hočeš nočeš se ti to vcepi v glavo in si žalosten. A imam to srečo, da me moji bližnji, ljudje, ki jih imam rada ... in predvsem mož Drew ljubijo - ne gledajo na mojo postavo, ampak na mojo osebnost in na to, kakšna sem kot oseba. Drew se ne ozira na grde komentarje ljudi, saj je na svojo ženo ponosen in se z njo z veseljem pokaže v javnosti. Pravi, da ga komentarji, kot so, da naj si najde bolj postavno in lepšo partnerko ne ganejo, saj si je on že našel najlepšo na svetu ter je ne zamenja za nič. 


Drew in Jenna sta srečna že od leta 2009
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del