Quantcast
Radio1_v_zivo


Šloganje z Denisom Avdićem in Orbit White
Nagrajujemo | 23. 3. 2018 3:11
Osvoji celoletno zalogo žvečilnih gumijev Orbit White
Ključne besede:     Orbit White    žvečilni gumi    šloganje    Denis Avdić

 

Si se že kdaj zatekel k vedeževalki? No, zagotovo pa si vsaj 1x v življenju pogledal v skodelico kave - kaj razkrivajo usedline?

 

Ni lepšega od jutranje kave. Po kavi pa si privoščimo Orbit White. Tako bomo sveži, dišeči in z bleščečim nasmehom po vsaki kavi.

 

Jutranja ekipa, Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak, ti svežino po vsaki jutranji kavi ponuja za vse leto – z Orbit White žvečilnimi gumiji za po kavi. Žvečilni gumiji Orbit White imajo posebne mikrogranule, ki očistijo tvoje zobe tako, da to resnično občutiš.

 

Da pa boš lahko pokazal svoj bleščeč nasmeh, nam zgoraj pripni fotografijo prazne skodelice kave. No ja, le z usedlino, da izveš, kaj ti prinaša prihodnost. Denis, Jana in Deželak so najboljši »šlogarji« iz kave. Prepričaj se in hitro sodeluj v nagradni igri!

 

Ponujamo ti enkratno, neponovljivo šloganje z Denisom Avdićem in Orbit White.

 

Sedaj bo zaloga žvečilnih gumijev Orbit White v avtu, pisarni ali doma trajala še dlje. Za 365 dni v letu, za 365 popitih kav.

 

 

 

 

Žveči Orbit White po kavi in očaraj z nasmohom

Orbit White je idealna ustna nega po uživanju kave. Je ustrezna rešitev, kako preprečiti nastanek kavnih madežev na zobeh in hkrati dobiti občutek čistih in svežih ust.

 

 

Pravila za sodelovanje