Quantcast
Radio1_v_zivo


JE TO MOGOČE NOV TREND? Šokiralo te bo, ko boš videl, zakaj ljudje pijejo PIVO med tuširanjem!
OMG/WTF | 16. 3. 2018 15:39
Nič ni bolj pomirjajočega, kot si privoščiti pivo … Pod TUŠEM!
Ključne besede:     tuš    kopel    pivo    pitje    inteligenca    reševanje problemov    sproščanje    neveretno
Ljudje pijejo PIVO kar pod tušem! Zakaj?

Si predstavljaš užitek, ko piješ pivo medtem ko se tuširaš? Zabavno, sproščujoče in pripravi te do tega, da pozabiš na vse skrbi tega sveta. Če je bil tvoj dan še posebej naporen in glede na to, da je danes petek, potem ti priporočamo naslednje: Pojdi in si iz hladilnika vzemi gladno pivo, potem pa pojdi pod tuš ali si privošči kopel in medtem popij pivo.Strokovnjaki so opravili raziskave na 40 moških in preverili sposobnosti njihovih možganov. Prišli so ugotovitve, da imajo tisti, ki popijejo kakšno pivo ali dva, kar 40 % večjo sposobnost reševanja problemov kot tisti, ki ne popijejo nič. »Ampak treba je poudariti, da mrzlo pivo ne pomaga, da si bolj pameten. Pri 0,07 promilov alkohola v krvi so ljudje precej slabši pri nalogah, ki se tičejo spomina. A bolj uspešni so bili pri kreativnem reševanju težav.«

In kje se potem pojavi TUŠ  v kombinaciji s PIVOM?

Torej, kreativnost je pogojena z zvišanjem hormona dobrega počutja v telesu. Več kot se tega hormona sprosti, bolje se počutimo in posledično postanemo bolj kreativni. Že to, da se tuširaš ti zviša raven dobrega počutja, če pa to kombiniraš s pivom, potem si pripravljen, da zavladaš svetu.

Tako torej, ni šampanjec tisti, ki je dober med kopeljo ali tuširanjem. Privošči si raje pivo. A še vedno moraš paziti, da z alkoholom ne pretiravaš. Popivanje je namreč precej drugačno od enega samega piva.