Quantcast
Radio1_v_zivo


To je fotografija, ki je na Instagramu PODRLA vse REKORDE! Ima že preko 17 milijonov všečkov!
Viralno | 16. 3. 2018 4:40
Všečki rastejo iz minute v minuto!
Ključne besede:     Kylie Jenner    hčerka    Instagram    rekord    všečki    Stormi Webster    rojstvo
Tole ima skoraj 20 milijonov všečkov? Pa saj ni nič posebnega!

Najbolj všečkane fotografije na spletu so običajno fotografije slavnih zvezdnikov, ki imajo za seboj ogromno oboževalcev. Oni jih podpirajo na vsakem koraku, pa naj bodo njihove objave še tako čudne ali dolgočasne. Tukaj imamo tri top fotografije zvedznikov, ki so totalno ''razturale'' in dosegle več milijonov všečkov.

Kylie Jenner je postala absolutna zmagovalka, ki je podrla vse rekorde všečkov na Instagramu. Objavila je sliko ročice, hčerke Stormi Webster in s tem zagnala pravo poplavo navdušenosti. Z objavo je v hitrostnem času podrla rekord, saj je dobila preko 17 milijonov všečkov, kar je največ v zgodovini obstoja Instagrama. 


20-letna Kylie s fotografijo še vedno navdušuje na milijone oboževalcev, ki so nad dejstvom, da je postala mama naravnost navdušeni. Poleg tega, je svojo nosečnost skrivala dobrih 9 mesecev, zato je bila in še vedno je, evforija med ljudmi ob rojstvu male Stormi toliko večja. 


Kylie s hčerko Stormi Webster

Ko je pevka Beyonce na Instagramu objavila fotografijo, s svojim nosečniškim trebuhom, je v nekaj dneh dosegla več 11 milijonov všečkov in takrat veljala za absolutno rekorderko, a jo je gospodična Jenner gladko prehitela. Za nekaj več tisoč všečkov pa je Beyonce prekosil uspešni nogometaš Cristiano Ronaldo. Objavil je fotografijo iz bolnišnice, na kateri je on skupaj s sinom, partnerko in novorojenim otrokom. Fotografija mlade družinice je totalno navdušila javnost, a ne za dolgo ... Kylie Jenner je s tem, ko je postala mama prehitela tudi njega. Jennerjeva ima več kot očitno ogromno oboževalcev, čeprav v svetu zabave ni pokazala pretiranega talenta. Zagotovo pa obvlada vse, kar je v povezavi z videzom in kako izgledati kar se da dobro.Kaj misliš, kdo bo tisti, ki bo prehitel Kylie Jenner? ;)
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del