Quantcast
Radio1_v_zivo


Dekle je bilo prepričano, da jo partner vara z njeno babico ... ko ju je dala na detektor laži, jo je resnica ŠOKIRALA!
OMG/WTF | 13. 3. 2018 14:50
65-letna babica na detektorju končno priznala, kaj sta v resnici počela!
Ključne besede:     babica    vnukinja    šokantno    neverjetno    zgodba    kajenje
Vnukinja je bila prepričana, da jo fant vara kar z njeno babico!

Če si pod besedo ''babica'' pred seboj prikličeš sliko stare ženičke, ki te razvaja z obilnimi kosili ter štrika v svojem gugalniku, je tokrat to popolnoma drugače. Vražja babica je počela nekaj, česar zagotovo ne bi pomislil ... ne, ni zažgala kruha!

 

Zgodba tokrat prihaja z ameriškega konca, kjer je vse mogoče in se človek ne more načuditi več ničemur. Človek bi rekel, da se je ljudem po svetu popolnoma ''skisalo'' in več ne vedo, kaj je sporno in kaj ni. 

 

Dekle obtožilo svojo babico, da spi z njenim partnerjem!

Candy je 23-letno dekle, ki ima skupaj s svojim partnerjem Joeom otroka, a je začela sumiti, da ji je nezvest. Občutek je imela, da jo vara, ampak z osebo na katero ne bi nikoli pomislili - z njeno 65-letno babico Carol.

 

Joe ji je namreč enkrat v preteklosti celo priznal, da ga vzburjajo starejše ženske, zato je takoj posumila svojo babico, s katero so si delili stanovanje. Tistega večera se je Candy zbudila ob 4-ih zjutraj in opazila, da je Joe izginil iz spalnice ter odšel v sobo njene babice - takrat so bili njeni sumi potrjeni.

 

 

Candy je sebe, partnerja in babico prijavila v TV oddajo

Jezna Candy ni vedela, kako naj izve resnico, zato je vse tri prijavila v popularni ameriški šov ''The Maury Show,'' kjer te priklopijo na detektor laži ter odkrijejo, kaj se skriva v ozadju. Tovrstni šovi so v Ameriki zelo popularni in ljudje brez občutka sramu, priznajo takšne in drugačne stvari in to pred več milijoni gledalcev, ki to spremljajo preko televizijskih ekranov. 
Detektor laži končno razkril pravo resnico!

Candy ji nikakor ni verjela, čeprav je detektor laži pokazal drugače in je partner ni prevaral z njeno babico. Detektor laži pa je dekletu razkril o ''porednem'' partnerju popolnoma drugačno resnico - denar je zapravil za seksualne usluge in varal Candy, medtem, ko mu je verjela, da je v službi. Nezvesti Joe ni zanikal in priznal, da je vse res.

 

Drama v družini se je rešila tako, da Candy ni več obtoževala svoje babice in ji verjela, da govori resnico. Vprašanje je le, kako se je nadaljevala tale ''dramatična'' zveza, ko so ugasnile kamere ...

 


Babica priznala, kaj se je v resnici dogajalo

Babica je seveda zanikala, da je spala s fantom vnukinje in povedala, kaj se je v resnici dogajalo: ''Iskreno vam povem, da sva skupaj kadila le marihuano. To je vsa resnica!''

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del