Quantcast
Radio1_v_zivo


SOVRAŽIM JO: SEKSAM z bivšim, sedaj pa sem njegovi novi BEJBI napisala pismo!
Ljubezen & seks | 13. 3. 2018 15:43
Bizarno ali razumljivo, po tem, kar se ji je zgodilo?
Ključne besede:     seks    odnosi    razmerje    družina    varanje    bivši    
Jezilo jo je početje njenega bivšega, zato je napisala to pismo!

»Bila sva kot eno, skoraj tri leta. Prepričana sem bila, da me ljubi. Vse je bilo super, dokler se ni pojavila punca, ki mu je popolnoma zmešala glavo. Ima le 22 let in dela v svetu mode. In jaz jo iz dna srca sovražim!«

To so besede ženske, ki ima še vedno spolne odnose z bivšim fantom, a nekako ji to ne zadostuje, zato se je odločila, da zgodbo deli že na spletu. Takole je zapisala:

»Dragi bralci!

Moj bivši in jaz še vedno fantastično seksava. On je mnenja, da sva pravzaprav še vedno fant in dekle. Jaz imam 24 let in on 25. imava trimesečne hčer in dveletnega sina, ki obožuje svojega očeta.

Skoraj tri leta smo bili kot eno, prepričana sem bila, da me ljubi. Med nama je bilo vse super, dokler se med nama ni pojavila deklina, ki ga je popolnoma zmešala. Stara je bila 22 let in delala je v svetu mode. Sovražim jo. Ko sem bila drugič noseča, je vsak vikend odhajal ven. Nisem bila zadovoljna, a prepričal me je, da mi ni potrebno skrbeti.

Vse mi je postalo jasno, ko sem našla seksi sporočilo od nje na njegovem telefonu. Takrat sem spoznala, da seksata. Zapustil me je, ko sem bila v šestem tednu nosečnosti in odšel živeti z njo. Videlo se je, da je popolnoma pod njeno kontrolo. Ona pa je vedela, da že ima otroka in še enega na poti. Obljubljala mu je, da mu nikoli ne bo preprečevala videvati svoje otroke. A stvar je sedaj popolnoma drugačna.

Kadar bi moral videti svojega sina me kliče in navaja neke čudne razloge. Ko ga prosim, naj ga obišče, se spreva in zaključiva pogovor. Pravi mi, da skušam manipulirati z njim in njegovim novim dekletom. A hkrati vem, kako bi to dekle uničila. Hočem, da ve, da nisem edina, s katerim njen »fant« seksa.

Vedno, kadar pride obiskat sinčka, ga običajno še pospremi v posteljo in počaka da zaspi. Potem imava spolne odnose. Iste, kot sva jih imela prej. Že od nekdaj sva se odlično ujela v postelji. A zavedam se, če bi to povedala direktno njej, potem bi ponorel. A besna sem na njiju oba!«


 

Nekaj nasvetov, ki jih je prejela po objavi teksta na spletu:

  • Reci svojemu bivšemu, da je pomembno, da obdrži odnose s sinom in hčerko. A s seksom morata zaključiti, saj s tem stvari samo komplicirata.
  • Reci mu, da si želiš, da se vrne domov, če si tega zares želiš. Moral bi vedeli, da ne more z neko punco živeti in seksati s tabo. To ni pošteno do nikogar.
  • Mogoče bi bilo bolje, da se dogovorita, da on preživi nekaj časa s sinom v hiši, ti pa si ta čas vzameš zase in se odpraviš družiti z drugimi.

Koga pa ti najbolj obsojaš v tej ZGODBI?
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del