Quantcast
Radio1_v_zivo


Prihaja sejem DOM
| 9. 3. 2018 9:35
Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani Graditeljski sejem Dom od torka do nedelje
Ključne besede:     sejem Dom    graditeljski sejem    Gospodarsko razstavišče    gradnja    prenova
Oglejte si spremljevalni program sejma po dnevih in načrtujte obisk sejma tudi tako.

57. sejem DOM bo na Gospodarskem razstavišču potekal od 13. do 18. marca.

Vse za gradnjo ali prenovo

Različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice na 20.000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavlja 590 podjetij iz 33 držav. Kot vsako leto bodo predstavljene tudi novosti v panogi

Na sejem po brezplačen nasvet k neodvisnim strokovnjakom 
Brezplačna predavanja in nasvete za obiskovalce sta pripravila Gradbeni inštitut ZRMK ter svetovalna mreža ENSVET – Eko sklad. Prvi pokriva strokovno-tehnično področje, drugi pa področje kreditiranja in sofinanciranja okolju prijaznih naložb fizičnih in pravnih oseb. Neodvisni strokovnjaki svetujejo in predavajo v zvezi z gradnjo, prenovo, učinkovito rabo energije in obnovljivimi viri energije vse dni sejma od 10. do 18. ure. Na enem mestu bo mogoče pridobiti celovite informacije na konkretna vprašanja od postopkov pridobitve upravnih dovoljenj, nasvetov arhitekta in statika, projektov energetske prenove, trajnostnega ogrevanja in načrtovanja, gradnje ali prenove klasičnih, spomeniško zaščitenih, pasivnih in skoraj nič-energijskih stavb do bivalnega okolja in predstavitve zadnjih trendov oziroma novosti. Obiskovalce sejma vabimo, da s seboj prinesejo dokumentacijo. Skupaj s svetovalcem bodo težave osvetlili tako s teoretične kot tudi s praktične plati.


Na sejem ceneje:

v času HAPPY HOUR
 – znižana vstopnica 6 EUR v torek, sredo, četrtek in petek (13. do 16. marec) – od 13. do 16. ure, v soboto (17. marec) – od 17. do zaprtja, v nedeljo (18. marec) – od 16. do zaprtja. Nakup in vstop možen samo v času trajanja Happy Hour.

Na sejem po popuste: 
Razstavljavci so za obiskovalce na svojih razstavnih prostorih pripravili številne ugodnosti.

Na sejem s katalogom:
Vsak obiskovalec prejme ob nakupu vstopnice katalog, prelistati pa ga je mogoče v že v spletni izdaji. Kot vodnik jih popelje po sejmu, hkrati pa je katalog tudi priročnik, v katerem je mogoče najti ter program svetovanj ter seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in kontakti.

Na sejem z zeleno kombinacijo z mestnimi avtobusi LPP

Za obiskovalce sejma so pripravili “zeleno” kombinacijo vožnje z avtobusi LPP. Brezplačno vožnjo z mestnimi avtobusi LPP si zagotovite z vstopnico sejma Dom v žepu, ki ste jo kupili v predprodaji na spletni strani Mojekarte.si ali na njihovih prodajnih mestih (tudi na Petrolovih črpalkah).
Obiskovalcem svetujejo, da parkirajo na Parkiriščih Žale II, III, IV in V ter v P + R Dolgi most in P + R Barje. V soboto in nedeljo je tudi parkiranje na omenjenih parkiriščih brezplačno.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del