Quantcast
Radio1_v_zivo


Če TEGA nista doživela v PRVEM LETU zveze, lahko začne kmalu ''škripati!''
Ljubezen in odnosi | 10. 3. 2018 11:46
Več kot 80% parov prvi, da to drži kot pribito!
Ključne besede:     razmerje    leto    odnos    preizkušnja    doživetje    razhod    ženska    moški    ujemanje
Če si občasno ''skočita v lase,'' ni prav nič narobe ;)

Popolnega razmerja ni in to vemo vsi. Pravi odnos je sestavljen tako iz vzponov, kot tudi iz padcev. S tem, ko imata v odnosu nihanja to pomeni, da gradita razmerje, ki bo trdno, bosta znala sklepati kompromise in se soočati z raznoraznimi težavami.

Tukaj imamo 5 stvari, s katerimi bi se moral vsak par soočiti v prvem letu razmerja, saj naj bi v nasprotnem primeru hitro privedlo do težav, ki bi se čez čas le še stopnjevale in nikamor vodile.


1. Skupaj skuhati zajtrk/kosilo/večerjo

Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec, zato je kuhanje odlično, da se spoznata in ugotovita, kako delujeta kot par in kako se pri tem dopolnjujeta. Pri kuhanju bosta hitro ugotovila, kako se poslušata, na kakšen način drug od drugega sprejemata navodila ter kje se najmanj zastopita. Hitro bosta občutila, kdo hoče imeti vse pod kontrolo in kdo si ne pusti ukazovati. Hkrati pa lahko odnos le še poglobita in se imata pri tem noro dobro.


Ljubezen gre skozi želodec

2. Daljše ali krajše potovanje

Skupno potovanje je prav tako odlično, da se še bolj spoznata in drug o drugem izvesta marsikaj. Na potovanju, kjer sta skupaj 24/7, se resnično spoznata in hitro ugotovita, kakšne so vajine pomanjkljivosti in prednosti. Če se doma zapreta vsak v svojo sobo ali odideta s prijatelji na pijačo, na potovanju ne bo druge možnosti, kot da se pogovorita in razčistita stvari na licu mesta - edino, če bi eden od vaju raje spal na hodniku.


Potovanje, kjer bosta skupaj skozi cel dan, je odlična priložnost za spoznavanje

3. Spoznavanje staršev

S spoznavanjem staršev večina parov odlaša iz razloga, če morda ta oseba ni prava in ni še čas, da jo spoznajo. Ko moški ali ženska začutita, da je to tisto pravo, bosta hitro organizirala kosilo, da predstavita drug drugega svojim staršem. Spoznanstvo s starši, je nekakšna potrditev razmerja in da skupaj načrtujeta prihodnost. Družina lahko o tvoji ljubezni razkrije več, kot si misliš. Če staršev ne spoznaš v prvem letu vajinega odnosa, vidva pa nonstop tičita skupaj, se je za vprašati, kaj tukaj smrdi? Eden od vaju morda ne misli resno.4. Skupaj sedeti v tišini


Nič ni narobe, če kdaj sedita skupaj in si ne rečeta ničesar. V razmerju je pomembna tudi tišina in to, da se ob tem ne počutita nelagodno. Ne gre za tišino, ker se ne marata pogovarjati, ampak za tisto prijetno, udobno, ko sta srečna, da imata drug drugega in si ne rabita reči ničesar.5. Se vsaj enkrat resno skregati

Seveda ni dobro, da se nenehno prepirata, a ne bo prav nič narobe, če se kdaj pa kdaj spreta. S tem bosta iz sebe spravila vsa negativna čustva, ki so se vama nabrala in si povedala stvari, ki vama ležijo na duši. Če se imata iskreno rada, jih bosta skušala popraviti in skleniti kompromise, ki bodo pripomogli k izboljšanju razmerja.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del