Quantcast
Radio1_v_zivo


SKRITIZIRALI so jo zaradi teh fotografij! Nato je razkrila SRCE PARAJOČO zgodbo in ljudje so OBNEMELI!
Srčkano (cute) | 8. 3. 2018 3:43
Mali fantek je veselo poziral pred fotoaparatom, ljudem pa končni produkt ni bil všeč!
Ključne besede:     fotografija    preživetje    deček    neverjetno    zombi    fotografiranje
Ljudje so se zgrozili, ko so videli profesionalne forografije!

Fantek po imenu Phoneix je dopolnil eno leto, ko se je njegova mama odločila za prav posebno fotografiranje. Ko je fotografije delila na spletu, pa se je nanjo v trenutku vsul plaz kritik. Prejela je ogromno žaljivk, da so fotografije njenega sinčka grde in neprimerne. In ker je želela, da ljudje vedo, kaj se dogaja, se je odločila, da deli srce parajočo zgodbo, ki se skriva za fotografijami. Z zgodbo je utišala vse sovražnike.
»Govorili so mi, da sem slaba mama in da bom sinu s tem uničila mentalno zdravje. Prav tako so se zgražali, da mu pustim jesti to svinjarijo.«
Nato je povedala zgodbo. »Moj sinček je na ta svet prišel brez srčnega utripa. V trenutku, ko so ga zdravniki spravili na svet in nisem zaslišala njegovega joka, se mi je sesul svet. Počutila sem se popolnoma uničena in brez upanja in želje po življenju. Bila sem jezna. Mene in mojega partnerja so prepričali, da je fantek umrl. A nisem želela izgubiti upanja. In zdelo se je, da ga tudi zdravnik ni. Stisnil je mojo roko in videl mojo stisko in pričel z oživljanjem malega fantka, ki je dokazal, da je pravi borec. Po 13-ih minutah oživljanja se je vrnil k življenju. To se je zgodilo ravno 31. oktobra na noč čarovnic. Teh 13 minut je bilo najbolj strašnih v mojem življenju, a ko sem ga potem prijela, je svet okoli mene izginil.
In sedaj, po prvem letu njegovega življenja sem si mislila, da ni boljšega načina za proslavitev njegovega rojstnega dne, kot da to naredim s tematskim fotografiranjem v stilu zombijev. Je namreč deček, ki je bil razglašen za mrtvega in se je nato čudežno vrnil k življenju in vse to ravno na praznik čarovnic (Halloween).«No, nam se ideja ne zdi nič kaj sporna in prepričani smo, da bo tudi deček, ko bo odrastel, ponosno pokazal fotografije in ob njih ljudem pripovedoval svojo zgodbo o tem, kako je preživel!