Quantcast
Radio1_v_zivo


Ženske naredile seznam moških, ki se jim IZOGIBAJO! Na prvem mestu je NEKDO, ki ga ne prenese 92% žensk!
Ljubezen in odnosi | 12. 3. 2018 12:24
Številka 2 je ženskam noro pomembna!
Ključne besede:     seznam    moški    izogibanje    lastnosti    karakter    anketa    ženske
Najbolj jim gredo na živce samovšečneži, takoj za njimi pa tisti, ki smrdijo ...

Ni vse v videzu in pri izbiri partnerja večinoma prevladuje nekaj čisto drugega. Večina jih je za to, da mora življenjski sopotnik poleg lepega obraza in izklesane postave imeti tudi kaj v glavi. Anketa je tokrat obsegala več tisoč žensk, ki so na seznam uvrstile 7 moških, ki se jim raje izognejo, kot pa, da si z njimi nakopljejo še več težav.


1. FANT, KI JE ZALJUBLJEN SAM VASE (92%)


Ženske enostavno ne prenesejo moških, ki na prvo mesto postavljajo sebe, se cele dneve gledajo v ogledalo in so povrhu vsega še egoistični. ''S tem, ko je preveč samovšečen, pozabi na nas, na naše potrebe in se ves svet vrti le okoli njega.'' Prav je, da se imaš rad in se ceniš, a ne na način, da okoli sebe ne vidiš nič. Ženske so v večini rekle, da so raje samske, kot pa v razmerju z nekom, ki dobro zgleda, a jim ne nudi ljubezni, topline in jih sploh ne opazi. 


2. FANT, KI SMRDI (88%)

''Ni lepšega kot to, da je v tvoji bližini nekdo, ki lepo diši in te s tem dobesedno omami. Vonj pri moškem nam je noro pomemben!'' Se je oglasila več kot polovica žensk, ko so jih vprašali, če bi lahko bile v razmerju z moškim, ki smrdi. Vonj je nekaj, kar je zelo pomembno in je prav, da ga moški ima. Dodale pa so še, da so vonj, zato uvrstile na drugo mesto, ker lahko to pri moškemu spremeniš, karakterja, kot je samovšečnost pa zelo težko. 


3. FANT, KI JE BREZ SLUŽBE (75%)

Ženske pravijo, da jih ne moti, če njihov partner opravlja delo, s katerim ne zasluži veliko, kot pa, da ga sploh ne - se pravi je brezposelen. ''Raje vidimo, da opravlja delo za manj denarja, kot, da cele dneve leži doma in ne naredi nič.'' Moški, ki je brez službe, zagotovo ni eden izmed tistih, ki bi si lahko z njim ustvarile prihodnost, jim pa veliko pomeni, če jo išče in si prizadeva, da je pripravljen poprijeti za katerokoli delo, dokler ne najde česa boljšega.


4. FANT, KI RAD CELE DNEVE SPI (65%)


Nič ni narobe s spanjem, a je s tem velikokrat povezana tudi lenoba. ''Partnerja, ki cele dneve spi in se le premetava po kavču ali postelji, enostavno ne smatramo za nekoga, s katerim bi si ustvarile družino.'' To je pač človek, s katerim ne moreš na izlet, potovanje ali z njim preživljati prosti čas, saj mu je vse dolgočasno ali pa je preutrujen. ''Takim se raje izogibamo, ker vemo, da bi se tudi same polenile in bi z njim zapravile življenje''.


5. FANT, KI NIMA IZPITA ZA AVTO (54%)


''Izpit za avto ni vse, je pa super, če ga ima.'' Je reklo 54% vseh vprašanih. Ženske pravijo, da ne padajo toliko na to, kakšen avto ima, ampak predvsem, da ima izpit in njuna zveza ni odvisna od tega, da bosta morala loviti avtobuse, za prevoz prositi starše ali prijatelje ter zaradi tega ne bosta šla nikamor na izlet ali še huje, bo vse morala narediti ona.


6. FANT, KI NIMA CILJEV (50%)

Vseeno mu je, kje bo jutri ali čez deset let. Cilji so mu nekaj, kar mu predstavlja breme, zato jih raje nima. Je človek, ki ga ne veseli skoraj nič, razen tisto, kar počne določen moment, recimo: gleda televizijo, se prehranjuje ali gre s prijatelji na pijačo. ''Moški, ki nima ciljev zagotovo ni nekdo, s katerim bi si ustvarile nekaj resnega. To je oseba, ki je v naših očeh nezrela, se boji odgovornosti in nikakor ni primerna za razmerje''. Ženske so mnenja, da je moški, ki ima cilje, želje in vsaj razmišlja o prihodnosti, bolj privlačen, kot tisti, ki se mu niti ne sanja, kaj bi počel.


7. FANT, KI VELIKO KADI (45%)

Več kot 40% vprašanih sicer ne moti, če moški sem pa tja prižge cigareto, kot pa to, da kadi prekomerno, saj so poljubi z njim, kot bi ''lizale pepelnik''. Pravijo, da se je večina moških v razmerju umirila in prenehala s prekomernim kajenjem, so pa tisti, ki se nikakor ne želijo poboljšati, kar žensko rado odvrne od tega, da bi z njim sploh začenjala resno razmerje - po tem sklepajo, da je to moški, ki ne želi sklepati kompromisov in mu ni mar za njene želje.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del