Quantcast
Radio1_v_zivo


POZOR: Pazi se moškega, ki NIMA VSAJ ENEGA takšnega prijatelja!
Ljubezen in odnosi | 7. 3. 2018 4:07
Pomembno je, v kakšni družbi se nahaja, zato ne spreglej tega ZNAKA!
Ključne besede:     moški    ženske    prijatelji    razmerje    ljubezen    druženje    neverjetno    super    nasvet
Ima tvoj partner prave prijatelje?

Ko spoznaš nekoga, v katerega se takoj zaljubiš, potem je pomembno, da spoznaš nekatere njegove lastnosti in ugotoviš, kakšen človek je. Pomembno je na primer, da se pozanimaš, v kakšni družbi se giblje in zadržuje. Kot je bilo ugotovljeno je pomembno, ali se tvoj bodoči partner zadržuje v ženski družbi ali ne. In s tem ne mislimo ženske, na katere gleda s poželenjem in upa, da bo nekega dne z njimi spal. Pomembno je, da si je blizu z ženskami, na katere zares gleda kot na prijateljice. Čeprav se ti bo mogoče zdelo, da je to čudno, saj so ženske običajno ljubosumne na druge ženske, to ni res.Če moški nima nobene ženske prijateljice, potem to lahko o njem razkrije naslednje stvari: 


1. LAŽE TI! 

Verjetno ima prijateljice in verjetno ima z njimi več, kot samo prijateljski odnos. Zato mu je lažje, da reče samo to, da sploh nima ženskih prijateljic.

2. NA ŽENSKE NE ZNA GLEDATI DRUGAČE, KOT SEKSUALNO

Če ti reče, da nima prijateljic in jih dejansko nima, potem to lahko pomeni, da z žensko ne zna biti prijatelj, saj na njo gleda samo kot na nasprotni spol, s katerim ima lahko spolne odnose. 

3. PUNCE MU SPLOH NISO VŠEČ

Mogoče pa sploh ne mara deklet, a si tega ne upa priznati, ne sebi in ne drugim. In potem ima tebe samo zato, da lahko reče, da te ima. 

S tem, ko se moški druži z žensko in je z njo zelo dober prijatelj, ne v romantičnem smislu pokaže, da spoštuje ženske in da se zna razumeti z njimi tudi, če ga ne privlačijo. Uspešno prijateljstvo med žensko in moškim je dokaz, da moški zna tudi poslušati in razumeti nasproten spol in da se je sposoben družiti s predstavnico nasprotnega spola, ne da bi se mu pri tem sprožila sirena, ki nakazuje njegovo potrebo.Če ima moški prijateljico, s katero je doživel že marsikaj, potem ti je lahko jasno, da bo tudi tebe že od začetka razumel in se zavedal vseh potreb, ki jih imajo ženske in pri tem je seveda izključen SEKS.

Torej, imaš fanta? Si spoznala nekoga, ki bi lahko bil tvoj fant? Hitro se pozanimaj, s kom se druži. Če nima nobene ŽENSKE dobre prijateljice, potem se vprašaj, če je to sploh to!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del