Quantcast
Radio1_v_zivo


SPREMEMBA, DA TE KAP: TAKO so izgledali dobitniki oskarjev, še PREDEN jih je doletela SVETOVNA SLAVA!
Svet slavnih | 5. 3. 2018 13:44
KAKŠNI so bili pred prestižem in rdečo preprogo?
Ključne besede:     oskarji    nagrade    igralci    podelitev    včasih    izgled    sprememba    neverjetno    Hollywood
Danes ena najbolje plačanih igralk, na začetku pa je bila iska kot mi vsi!

V Los Angelesu so 4. marca podelili najprestižnejše in težko pričakovane filmske nagrade, OSKARJE. Dobitnik nagrade za najboljšo režijo in najboljši film je Guillerma del Tora s filmom "The Shape of Water", v slovenskem prevodu "Oblika vode", ki je s kar 13 nominacijami veljal za favorita.

Seveda so bile večerne obleke znanih zvezdnikov prava paša za oči, nas pa je zanimalo kako so ti izgledali pred prestižem in rdečo preprogo!

Nekaj najbolj zanimivih primerjav zvezdnikov pred in po vplivu Hollywooda in nesramno bogatega življenja smo ti pripravili spodaj!


LETOŠNJI OSKARJEVCI1. Guillermo del Toro

53 letni režiser najboljšega filma, Guillermo je osvojil srca gledalcev z romantično dramo The shape of water. TAKO je izgledal v mladih letih!
2. Gary Oldman

Dobitnik nagrade za najboljšo moško vlogo v filmu Darkest hour, bi v mladih letih očaral prav vsako mladenko.

3. Frances McDormand

Nagrajenka za najboljšo žensko vlogo je prejela znana Frances McDormand. Njene fotografije dokazujejo, da kljub 60im letom, še ni izgubila statusa lepe igralke!
4. Sam Rockwell

Sam je prejel svojga prvega oskarja letos, pri 49ih letih za najboljšo moško stransko vlogo. Definitivno pa se od mladosti ni kaj dosti spremenil, saj je kljub temu prava paša za oči!

5. Allison Janney

Znana Allison Janney nas je očarala s svojim videzom in z najboljšo žensko stransko vlogo v filmu I, Tonya!

To so torej nekateri izmed letošnjih dobitnikov prestižne filmske nagrade Oscar! Sedaj pa kot zanimivost prilagamo še nekatere slavne dobitnike iz preteklosti, ki so danes zelo slavni, pred slavo pa so izgledali ... No, nekateri celo bolj kot danes. Se strinjaš?


ANGELINA JOLIE

Zagotovo ena najbolj slavnih filmskih igralk, ki pa je nedavno največ prahu dvignila z ločitvijo od nekajletnega partnerja, igralca Brada Pitta. Očitno je, da je pred uspehom v svetu Hollywooda na različne načine skušala doseči slavo. 
JENNIFER LAWRENCE 

Za razliko od Angeline je Jennifer mlada igralka, ki se uspešno uveljavlja, je pa že zelo mlada prejela prvega oskarja. Letos ni bila med nominiranci, a se je zabave kljub temu udeležila in poskrbela za obilico dobre volje, ljudjem pa je v spominu ostala predvsem kombinacija njene čudovite Diorjeve obleke ter popivanja. Denise Dame je verjetno ponosna, ko jo je videla s kozarcem v roki, kajne? 
LEONARDO DICAPRIO

Kdo ne pozna žalostne zgodbe uspešnega Leonarda, ki je leta in leta odlična igral v mnogih uspešnih filmih, a oskarja mu kar ni in ni uspelo dobiti? No, lansko leto mu je končno uspelo in nekako se je oddahnilo celemu svetu, ne samo njemu. Saj si ga je zaslužil, kajne?© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del