Quantcast
Radio1_v_zivo


Nihče je ne razume! Ko boš videl, na KOMU sedi tale seksi gospodična ... je zagotovo tudi ti ne boš!
OMG/WTF | 14. 3. 2018 13:05
Ljubeze je včasih res slepa
Ključne besede:     ljubezen    par    slepota    denar    bogastvo    lepota    videz    neujemanje
Ljubezen je res slepa ... ali pa je v igri denar :)

Ljubezen je včasih slepa in pari na spodnjih fotografijah so za to živ dokaz. Čeprav se ob pogledu nanje marsikdo zgraža, češ, kako je to mogoče, pa se očitno nekateri na to gladko malo požvižgajo. Bi pa lahko rekli, da pri večini ''zaljubljencev'' igra vlogo denar - takrat ljubezen ni pomembna.

Marsikoga od pripadnikov moškega spola je zabolelo, ko so prsato blondinko, modelko in Playboyjevo zajčico Jenno Bentley videli v javnosti s temle gospodom. Če je sprva kdo mislil, da je to njen oče, se je v trenutku, ko je sedla nanj izkazalo, da še zdaleč ni tako.Milijarder Ben Brown je očitno eden tistih srečnež, ki lahko ujame marsikatero lepotico ... če ne zaradi svojega videza, pa zaradi visokega bančnega računa.Kako se je par spoznal ni znano, je pa med njima obstajala močna vez, ki jo je bilo videti že na daleč.Cel dan sta poležavala na plaži in se prepuščala sončnim žarkom ...Se igrala v vodi ...In tudi na plaži. Blondinka se je sivolasemu milijarderju prepuščala z dušo in telesom in po slikah sodeč, jima ni bilo prav nič nerodno. Navzven sta bila videti precej zaljubljena, čeprav se je ob pogledu marsikdo zgražal. Več kot očitno sta se požvižgala na vse komentarje in uživala. Je šlo zgolj za poletno avanturo ali je imela Jenna z njim večje plane? Tega ne vemo, smo pa prepričani, da je z njim doživela takšna in drugačna nebesa. 

In še nekaj fotografij NENAVADNIH parov: To je Nikolai Valuev, Rus v višino meri 2,14 m in šteje 44 let. Je ruski politik in profesionalni bokser. Marsikdo se začudi, ko ga v javnosti vidi z drobno in pol manjšo ženo. Še en milijarder, ki je s svojimi ''denarnimi čari'' ujel lepotico.Oh, ta ljubezen!Očitno je ona tista, ki dobro kuha, on pa tisti, ki rad dobro je.Ko vsaj ne bi obula pet.
Večina ljudi se vpraša, kako se ta dva ujameta v postelji ... Ko videz nekaterim ne pomeni čisto nič ... Bravo, dekle!
Kontroverzni glasbenik Marilyn Manson se je precej časa v družbi pojavljal z lepotico Evan Rachel Wood, s katero sta bila tudi v razmerju.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del