Quantcast
Radio1_v_zivo


NEPRIMERNO: Ti ljudje res ne znajo izbrati PRIMERNEGA trenutka za »SELFIE«!
OMG/WTF | 3. 3. 2018 11:12
Kateri bo najbolj šokiral tebe?
Ključne besede:     selfie    seben    neprimerno    obnašanje    slikanje    fotografije
Kateri simbol te ob tem selfiji najbolje opiše?

Selfiji ali sebki, kot se jim reče v pravilni slovenščini, so vedno bolj popularni. Nekateri ljudje izkoristijo vsak trenutek, da se poslikajo. Nič nimamo proti njim, saj vsak lahko počne kar si pač želi. A nekateri enostavno ne znajo presoditi, kdaj trenutek za slikanje enostavno NI primeren. 


1. Letalska nesreča

To dekle je vedelo, da bi moralo hitro skočiti na pomoč. Ampak sijalo je sonce, bil je ravno čas sončnega zahoda, veter v laseh in treba je bilo narediti sebek. Definitivno je bil vreden vseh smrtnih žrtev.

 

2. Tornado

In to je bila njena zadnja slika. Baje so jo opazili v deželi daleč, daleč stran, v deželi narcis, kjer še vedno dela selfije.  

 

3. Auschwitz

Draga princeska, tam se ne dela takšnih selfijev, kot si ga naredila ti. Pozdrav, človeštvo! Le kaj je sploh mislila, da objavi nasmejan selfie, nato pa še doda smejoči se simbol.


 

4. Pogreb

Ja, žalostna sem, da je moja #najljubšamama umrla. A hkrati sem vesela, da moji lasje izgledajo tako #perfect! Vedno moraš v slabem najti nekaj dobrega! #shinebright


 

5. Utapljanje

Janez, umakni se iz posnetka. Moji lasje so videti enkratno in to bi lahko bila moja nova profilna fotografija. Ne obnašaj se tako razvajeno s svojim neumnim utapljanjem.


 

6. Tek po igrišču

Ta punca očitno obožuje športna igrišča, pitje alkohola in selfije. Zanjo bi bil najboljši zmenek zagotovo ta, da bi udrla v hišo njenega bivšega in pomorila vse njegove mačke. Ooooh, romantika!


 

7. Operacija

No, to pa ni ravno dobro. Zakaj bi se človek sploh slikal medtem, ko nosi masko in laboratorijsko opremo? Izgleda nagravžno.

 


8. Med operacijo

No, to je pa še huje. Ta moški bo definitivno ostal samski, pa čeprav je zdravnik. In odstranjena ledvica … No, ne bomo več komentirali.

 


9. Goreči avto

Deanu so vedno pravili, da naj se ne slika z gorečimi avtomobili. Ampak, ko je to enkrat doživel si ni mogel kaj, da ne bi naredil ene slike.10. Slika s stranišča

No, vsakdo si kdaj pa kdaj zaželi, da bi se slikal na stranišču. Kar seveda ni nič nenavadnega. A preden se slikaš se prepričaj, da si sam na stranišču. Zagotovo si drugi fantje ne želijo biti izpostavljeni na Instagramu.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del