Quantcast
Radio1_v_zivo


GROZLJIVO: VELIKI ZVEZDNIKI, ki so se z leti spremenili v KRUTE MORILCE!
Svet slavnih | 2. 3. 2018 9:10
Nekoč priljubljeni zvezdniki zdaj krasijo naslove v okrutnih zgodbah črne kronike
Ključne besede:     zvezdniki    sllavni    morilci    umor
Le kaj jih je gnalo k tem okrutnim dejanjem?

Spodaj omenjeni športniki in zvezdniki so si umazali ime s slabimi odločitvami in umori in izginili iz sveta zvezdništva za vedno.

 

O.J. SIMPSON

 

 

O.J. Simpson je bil obtožen za umor svoje bivše žene Nicole Brown in njenega prijatelja Ronalda Goldmana. Kljub temu, da so ga sčasoma oprostili pa se še vedno poraja teorija, da je zločin zagotovo storil, a se je s pomočjo dobrih odetnikov in nepravilnosti v primeru "opral" krivde.

 

OSCAR PISTORIUS

 


 

Štirikratni paraolimpijski zmagovalec Oscar Pritorius je bil obtožen za umor svojega dekleta Reeve Steenkamp, ki ga je zagrešil leta 2013 in vztrajno trdil, da je vanjo trikrat ustrel, ker je mislil, da gre za roparja. Sodišče v Republiki Južni Afriki ga je zaradi pomanjkanja in slabih dokazov obsodila na 6 let zapora. 

 

MICHAEL JACE

 

 

Pred tremi leti je 52 letni igralec, ki ga bolje poznamo iz znanega filma Forest Gump umoril svojo ženo April. To je storil pred očmi svojih otrok, ki sta takrat štela šele 4 in 8 let. Policijo je po umoru nemudoma poklical sam, in jim priznal umor, ko pa je policija prispela, je bilo za April žal prepozno. Michael je bil za to kruto dejanje obsojen na 40 let zapora.

 

PHIL SPECTOR

 

 

Po razigrani zabavi v diskoteki, in nekaj pijačah preveč je producent in glasbenik Phil Spector ustrelil znano igralko Lano Clarkson v njenem lastnem domu. Tja sta namreč zašla po zabavi, ki se je za Lano tragično končala. Po umoru, je Phil z uporabljeno pištolo stekel k svojemu vozniku in mu rekel, da se mu zdi, da je nekoga ubil.

 

JOHNNY LEWIS

 

 

Igralec, ki smo ga spremljali v seriji Sinovi anarhije in O.C., znan tudi kot nekdanji fant Katy Pery, je tik pred svojo smrtjo odvzel življenje 81-letni stanodajalki Catherine David. Zaradi zaslišanih krikov, so sosedje obvestili policijo, ki je kljub temu prišla prepozno, saj se je Johhnyevo življenje končalo kaj kmalu. Pred hišo gospe Davis sta ga pričakala dva moška, igralec pa je v strahu zbežal na streho in padel. Kljub temu pa losangeleška policija še ni raziskala, ali si je Johnny življenje vzel sam, ali je bila to zgolj nesreča.

 

 

SID VICIOUS

 

 

Basist popularne skupine Sex Pistols je bil leta 1978 obtožen umora svojega dekleta Nancy. Življenje ji je vzel z vbodom v želodec v newyorškem hotelu Chelsea. Sid je bil po umoru aretiran in za zapahi, a ne za dolgo. Po plačani varščini so basista izpustili. Le tri mesece po uboju Nancy, pa je predoziral in umrl. Kljub temu, da si policija s primerom ni delala preglavic, saj ji je bil odgovor jasen, nekateri oboževalci skupine Sex Pistols še vedno ne verjamejo, da bi bil Sid zmožen česa takšnega.

 

AARON HERNANDEZ

 

 

Nekdanja zvezda ameriškega nogometa je leta 2013 ubil svojega zelo dobrega prijatelja Odina Lloyda. Lloyd se je videval s sestro nogometaševe zaročenke. Kljub temu, da so redno srečevali na zabavah in večerjah, je Aaron ustrelil prijatelja blizu svojega doma v Massachutsettsu. Ker je želel umor prikriti, je najel čistilni servis, niti ta pa ni mogel prikriti njegovega krutega dejanja. Obtožili so ga na dosmrtni zapor, česar ni mogel sprejeti, zato si je življenje odvzel sam.

 

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del