Radio1_v_zivo


Sestri dvojčici zaupala, da je SPOZNALA FANTA ... nato pa ugotovila nekaj, kar ji je naježilo kožo!
WOW | 2. 3. 2018 4:02
31-letnici sta od nekdaj čutili, da bo prišlo do tega dogodka
Ključne besede:     dvojčici    dvojčka    ljubezen    razmerje    povezanost    poroka    enojajčni
Brittany in Briana sta si našli popolnoma enakega partnerja

Enojajčni dvojčici po imenu Brittany in Briana Deane sta bili od malih nog izredno povezani, a si nista nikoli v življenju mislili, da se jima bo zgodilo kaj takega. Lanskega avgusta sta obiskali festival druženja dvojčkov v Ohio-ju. Gre za festival, kjer se zberejo enojajčni dvojčki iz različnih krajev, se spoznavajo in skupaj preživijo prijetno popoldne.Tistega poletnega dne, pa sta bila tam tudi onadva. Enojajčna dvojčka po imenu Josh in Jeremy Salyers. 34-letnika si nista nikoli mislila, da bosta na festivalu, ki ga obiščeta vsako leto, spoznala dekleti, po vrhu vsega še sestri, ki jima bosta spodnesli tla pod nogami. In zgodilo se je ravno to.


''Nisem mogla verjeti, da sva se obe s sestro obe zaljubili v dva popolnoma enaka fanta. To mi vedno znova naježi kožo!'' Je povedala Briana.

Brittany je priznala, da je takoj po prihodu na festival opazila Josha in Jeremyja ter začutila nekakšno privlačnost. Briana ju sicer ni videla, a ji je sestra takoj povedala, da je videla najlepša dvojčka do zdaj. Čez nekaj časa je Brittany nagovorila sestro, da ji gre pomagati poiskati dvojčka, ki ji ne gresta z glave.Ko ju je našla pa se je zgodilo nekaj popolnoma nepričakovanega - obe dekleti sta se na prvi pogled zaljubili v dva skoraj popolnoma enaka fanta. Josh in Jeremy sta bila presenečena, ko sta videla, kateri dve dekleti sta ju poiskali. Namreč tudi ona dva sta ju opazila takoj ob prihodu na festival in začutila močno povezanost.  


Pari niso oklevali dolgo in hitro spoznali, da so si usojeni. Dodali so še, da je bilo to eno izmed najbolj čarobnih spoznavanj, ki so jih doživeli v svojem življenju. 

In zgodilo se je (ne)pričakovano. Fanta sta svoji dekleti zaprosila na Valentinovo. Kot je bilo za pričakovati, so se vsi štirje oblekli enako in si pričarali sanjsko zaroko.


Vsi štirje so se zaljubili na prvi pogled

To poletje, meseca avgusta pa se bodo tudi poročili. Poroka bo seveda dvojna in zagotovo nekaj, kar si bodo zapomnili za celo življenje. Po poročanju ostalih medijev, pa ni to prvič, da se en par dvojčkov zaljubi v drugega.