Quantcast
Radio1_v_zivo


EKSKLUZIVNI NATUZZI KONCERT
Nagrajujemo | 16. 3. 2018 12:36
Osvoji revolucionarni, povsem prilagodljiv RE-VIVE počivalnik
Ključne besede:     Natuzzi    koncert    Eroika Aromatika    
Na EKSKLUZIVNEM NATUZZI KONCERTU so nastopili tudi 4 TERORJI Radia 1.

 

Marec je mesec, ko praznujemo ženske (dan žena), matere (materinski dan), pa tudi moški (dan mučenikov), zato je prav, da si privoščimo nekaj ekskluzivnega.

 

V četrtke, 15.3. smo bili priča EKSKLUZIVNEMU KONCERT v NATUZZI dnevni sobi, z eksluzivno nagrado. Podelili revolucionarni, povsem prilagodljiv RE-VIVE počivalnik, ki že po prvem stiku postane najljubši kraj za počitek.

 

V salonu Natuzzi na Šmartinski v Ljubljani smo pričarali pravo udobje, kot ga zagotavlja Natuzzi, in nepozaben koncert, kot ga še ni bilo.

 

Gostje večera so bili Eroika Aromatika in Radio 1 »terorji« (Klepač, Gustinčič, Roškar in Lovše), ki so zapeli »Natuzzi ario«. 

 

 

 

Natuzzi in Radio 1 sta poskrbela, da je nekaj poslušalcev doživelo nepozaben večer.

 

 

 

Natuzzi  Italia – udobje in eleganca

 

Dnevna soba je tisti prostor, kjer preživimo trenutke, ki so v znamenju počitka in brezskrbnosti in katere nepogrešljivi del je kvalitetna sedežna garnitura Natuzzi. Sedežne garniture Natuzzi so izdelane ročno, v skladu z italijansko rokodelsko tradicijo in z veliko pozornostjo po odličnem italijanskem oblikovanju in vrhunskem udobju.  Natuzzi Italia je znamka življenjskega sloga, ki že od leta 1959 uteleša lepoto in strast, združeno z inovativno tehnologijo najsodobnejših relax počivalnikov.

 

 

(na sliki sedežna garnitura Herman, v usnju)

 

Natuzzi Italia – HARMONIJA v vašem domu

 

V bogati in raznoliki ponudbi Natuzzi Italia so vam na voljo samostojne zofe, sedežne garniture različnih velikosti in oblik, različni fotelji in počivalniki. V skladu z najsodobnejšimi modnimi smernicami vam poleg osnovnih izdelkov nudimo tudi estetsko dovršene dodatke za dom in dekoracijo, ker želimo, da v svojem domu ustvarite pravo harmonijo oblik in barv, ki bodo še poudarili prefinjenost in eleganco vaše nove sedežne garniture.     

 

 

(na sliki zofi Tempo, preproga, klubski mizici, svetilke, vaze, komoda – vse Natuzzi Italia)

 

Usnje ali tkanina?

Nudimo širok izbor usnja in tkanin, ki ustrezajo vsakemu domu in različnim slogom vašega življenja. V  kolikor iščete klasično zofo, lahko izberete mehko in fino NARAVNO USNJE. Če imate otroke ali  domače hišne živali, se lahko odločite za PROTECTA USNJA, ki so prav tako lepa, predvsem pa trajna in enostavna za čiščenje ter vzdrževanje. Tisti, ki bi radi sedežno garnituro v blagu, pa lahko izbirate med številnimi naravnimi in tehničnimi tkaninami, različnih barv in struktur.

 

 

(na sliki trosed z električnimi počivalniki Iago, v tkanini)

 

 

PARTNER ZA SLOVENIJO:

 

MAROS D.O.O., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana

 

Kontakti:

 

SALON NATUZZI - REZIDENCA

Šmartinska cesta 53, Ljubljana

info@natuzzi.si, 01 401 20 10

 

CELEIA PARK

Aškerčeva 14, Celje

ce@maros.si, 03 49 18 270

www.natuzzi.si

 

Pravila za sodelovanje 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del