Quantcast
Radio1_v_zivo


ŽGEČKLJIVO: Slovenke odkrito spregovorile o izkušnjah z ANALNIM seksom
Ljubezen & seks | 23. 3. 2018 10:59
Ga obožujejo ali sovražijo?
Ključne besede:     analno    seks    ženske    anketa    obožujejo    sovražijo    odgovori
Ni vedno najbolj prijetno ... a ga počasi lahko vzljubiš

Moški ga obožujejo, ženske pa so razdeljene na dve strani: Ali jim je všeč ali pa preprosto ne. Analni seks je pač nekaj, za kar rabiš malce več vaje in občutka, da se ga navadiš. ''Ko se ga enkrat navadiš je seks zagotovo vrhunski!'' Pravijo ženske, ki ga obožujejo.

Anketo smo opravili med Slovenkami, ki se niso hotele imensko izpostavljati, a so brez dlake na jeziku spregovorile, kaj si mislijo o njem.


Za analni seks potrebuješ kar nekaj vaje. Ko se enkrat telo navadi, potem se sprostiš in prepustiš užitkom. Meni je včasih celo boljše, kot vaginalno. 

I., 30 let


Vse je odvisno od partnerja in njegovega korenjaka. Nekoč sem imela razmerje z moškim, ki je imel res prevelikega ... Bolelo me je za umreti.

M., 34 let


Najbolj me moti občutek kot, da me mudi na wc! Ne prenesem tega občutka in pika, zato analno seksam le takrat, ko si partner resnično želi in me zanj prosi.

Š., 27 let


Občutek je podoben tistemu, ko te mudi na veliko potrebo - občutiš neke vrste olajšanje, a hitro spoznaš, da ne gre nič ven ... če veste, kaj mislim. Analni seks ni moj najljubši. 

A., 33 letPoskušala sem 2x in vedno mi je bilo strašansko neprijetno. Enostavno me je bolelo in peklo.

L., 24 letMeni je to najboljši seks. Čutim, da je partner bolj predan in me pripelje do večjih užitkov. Zagotovo pa potrebuješ olje ... veliko olja, drugače ne gre notri.


K., 34 let


Svojega prvega analnega seksa ne bom pozabila nikoli, saj mi je začela teči kri. Prestrašila sem se in od takrat nisem nikoli več poskusila. Imam partnerja že 8 let in ne vem, kdaj se bom spet opogumila.

K., 29 letŽenske se preveč obremenjujejo s tem, da jih bo bolelo in da jih mudi na veliko potrebo. Ko se enkrat popolnoma sprostiš, je to enostavno najboljši občutek na svetu. Zagotovo pa ni dober, če si star komaj 20 let.

R., 31 let


Na vsak način je želel seksati analno, čeprav sem mu rekla, da se ne počutim dobro in mi ni do tega. Vztrajal je. Nato sem mu dala in verjeti ali ne - ušlo mi je. Jah, ''shit happens'' in včasih dobesedno. 

B., 30 let
Če ne uporabiva lubrikanta je nemogoče. Nato rabim približno 2 minuti, da se navadim na občutek, ki ni povezan z užitkom, ampak bolj z nervozo. Nato počasi steče in mi postane prijetno.

E., 27 let


Vedno mi je smešno, ker me začne zvijati po trebuhu in moram res začeti globoko dihati, preden ga vstavi - kot da rojevam. Potem se moram totalno sprostiti in gre.

J., 36 let


Analni seks sem vzljubila takoj, saj je bolj intenziven in bolj občutim vse. Morda se lahko za to zahvalim partnerju, ker ima veliko občutka, kako zadevo speljati - počasi in nikakor ne na silo. 

B., 32 let


Nenormalno sede, ko konča v meni. In kaj je potem najbolj neprijetno? Ko ti še cel dan teče ven ... Ženske bodo vedele ;)

A., 33 let
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del