Radio1_v_zivo


WOW | 4. 3. 2018 11:38
Ko je mama zagledala fotografijo hčerinega BODOČEGA MOŽA, je začela kričati! Ni verjela, da je to mogoče!
Verjameš v usodo? Mogoče pa res :)
Ključne besede:     par    prijateljstvo    šok    fotografija    poroka    ljubezen    mama
Ed in Heidi nista imela pojma, da sta se prvič spoznala pri 7-ih letih

Zgodbe, ki jih piše življenje so najlepše in se nas vedno znova dotaknejo. Tokrat smo zasledili zgodbo 27-letne Heidi in isto starega Ed Savitta. Par se je spoznal leta 2011 na univerzi v Londonu, in sicer  na precej zanimiv način.Ed se je preselil v študentski dom, kjer je pred njim živela tudi Heidi. Na nekem listku, ki ga je pustila v sobi je videl njeno ime in ji pisal, kako upravljati s sušilcem. Par se je nato hitro spoznal, zaljubil in od takrat naprej ostal nerazdružljiv. Lahko bi rekli, da je šlo za ljubezen na prvi pogled ali kot včasih rečemo: Kot bi se poznala že celo življenje - kar je v njunem primeru tudi držalo. Lansko poletje pa se je vse spremenilo. Šla sta na kosilo, kjer sta se jima pridružila tudi njuni mami. Klepetali so o vsem mogočem, nato pa je beseda nanesla tudi na njuno otroštvo. Heidina mati je takrat omenila, da se spominja, kako lepo je bilo, ko so pred leti hodili na jadranje. Edova mama je nato povedala, da so tudi oni hodili nekoč na jadranje, kjer so preživljali dopust. Takrat se je Heidina mama spomnila, da je imela njena, takrat 7-letna hčerka fanta, ki mu je bilo prav tako ime Ed. Bila sta neločljiva, skupaj sta se igrala po cele dneve, se držala za roke ter preživljala vsako minuto prostega časa skupaj. Najhuje je bilo, ko so se morali raziti in se od takrat naprej niso videli več nikoli. Tako je minilo 20 let.

Dva tedna kasneje pa je Hedina mama v škatli na podstrešju našla 20-let staro sliko z dopusta jadranja v Turčiji. Na njej je bila Heidi in njen prijatelj Ed. Mama Kay je s slike odstranila prah, da bi bolj natančno videla dečkov obraz in takrat spoznala nekaj, ob čemer je obnemela. ''Začela sem kričati, saj sem ugotovila nekaj, kar ne more biti res!''
Je povedala Kay, Heidina mama, ko je odkrila, da je deček na sliki njen zdajšnji fant Ed. 

Fiona, Edova mama: ''Ko mi je Kay poslala sliko in sem jo pogledala, se mi je takoj posvetilo za kaj gre. Na njej je bil moj sin, s svojo prijateljico oz. zdajšnjo partnerko Heidi!'' Vsi skupaj, s Heidi in Edom so mislili, da sta se prvič srečala na univerzi, ne pa pri rosnih 7-ih letih.

''Morda sta takrat v podzavesti razvila posebno idejo, da bosta nekoč, ko odrasteta živela skupaj'' je povedala Heidina mati, ki ni mogla skriti navdušenja. ''Nisem verjela v usodo, dokler se ni zgodilo tole - usojeno nama je, da sva skupaj'' je za medije povedala Heidi. Najbolj zanimivo pa je tudi to, da se niti družine niso med seboj prepoznale. Nikomur ni bilo jasno, kako je to mogoče, da si niso zapomnili obrazov.

Je to usoda ali zgolj naključje? Kakorkoli že, je življenje poskrbelo za prelepo zgodbo para, ki si bosta to zapomnila za vselej.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila