Quantcast
Radio1_v_zivo


ZMRZUJEŠ? Preveri te ZIMSKE prigode, ki te bodo pošteno nasmejale ali pa se boš nad njimi ZAMISLIL!
Zanimivo | 25. 2. 2018 4:04
A pazi: Če se danes odpravljaš ven, potem previdno, da se tudi tebi ne zgodi kaj takega!
Ključne besede:     zima    mraz    minus    zimsko vreme    poledenelost    led    katastrofa
Mogoče bi bilo le bolje ostati v hiši, kajne?

Zima je za konec februarja pripravila pošteno presenečenje in nam na široko pokazala zobe. Zajel nas je mraz, ki se bo po napovedih vremenoslovcev zadržal pri nas še tja do sredine tedna. No, mi pa smo ti pripravili temu primerno novičko: To so »faili«, ki so se zgodili sredi zime, v mrazu in obstaja velika nevarnost, da se zgodijo tudi tebi. Previdnost v teh dneh ne bo odveč!


1. STOJA NA GLAVI

To je umetnostno drsanje in ta par je želel izvesti prav posebno točko. A dekletu je na žalost spodneslo tla pod nogami in fant je z glavo udaril ob tla. Še dobro, da je led ostal cel.

 

2. DESKAR JE ŽELEL NAVDUŠITI GLEDALCE

Popolnoma nič ni razmišljal, ko se je deskar na snegu odločil, da ob steni zgradi skakalnico, na kateri bo potem izvedel popoln skok. Kaj misliš, mu je uspelo?3. AVTOPRALNICA NI VEČ TO, KAR JE BILA

Gospod je želel oprati avto, a očitno se je nekaj zataknilo. Potrebno po kar nekaj drgnjenja, da bo avto spet takšen kot mora biti. Ta čas pa je lastnik verjetno raje poklical kar taksi.


 

4. IN OČITNO TUDI LASTNI GARAŽI NE MOREŠ VEČ ZAUPATI

»Dajmo, parkirajmo avto v garažo, da ga ne dobi polarni mraz.« A kot kaže, se lastniku teh treh avtomobilov ni preveč obrestovalo to, da je avte zapeljal na toplo.


 

5. NE SAMO LED, TUDI SNEG LAHKO POVZROČI OGROMNO TEŽAV

Ko začne snežiti je seveda dobro, da sneženje tudi čim prej poneha. A včasih se to pač ne zgodi, in to se je zgodilo tudi v tem primeru, ko je moral lastnik avtomobila kar nekaj časa kopati z lopato, da je prišel do avta. A verjetno tudi potem ne bo prišel daleč.


 

6. LEDENI AVTO

Le glej, da se ne boš zapeljal na kakršno koli jezero, če boš že šel danes z avtom na pot. Ta voznik je namreč imel ekstremno srečo, takšna sreča se dvakrat zagotovo ne ponovi.

 


7. POKRIVALO NA AVTU

Že veš, da lahko dobiš kazen, če se voziš s snegom na strehi avtomobila? No, ta voznik bi zagotovo moral dobiti še večjo kazen kot običajno, saj izgleda, kot da ima na avtu še en avto.


 

8. KAJ SE DOGAJA TUKAJ?

No, nam nikakor ni jasno, kako se je kaj takega sploh lahko pripetilo. Kaj, ima razbite šipe? Je pustil odprta vrata pri avtu? Je sam naložil sneg v avto?

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del