Quantcast
Radio1_v_zivo


V KORAKU S ČASOM Z DEICHMANNOM
Nagrajujemo | 23. 2. 2018 4:29
Osvoji 1 par, 2 para, 3 pare, … čevljev Deichmann
Prijavi se v spodnjo prijavnico in osvoji nove čevlje Deichmann

 

Z Deichmannom smo vedno v koraku s časom. V koraku s časom pa bodi tudi ti in se prijavi v zgornji prijavnici k nagradni igri. Osvojiš lahko 1 par, 2 para, 3 pare, … čevljev Deichmann.

 

Poslušalca, ki bo izžreban in ga bomo poklicali, ima na voljo natanko 15 sekund časa, da ugotovi, kakšne Deichmann čevlje ima tisti dan obute Denis Avdić ali Miha Deželak ali Jana Morelj. Čisto enostavno! V določenem času lahko poslušalec »obutemu« voditelju na posamezni dan nagradne igre zastavlja vprašanja o čevljih, ki jih nosi. Npr. ali so čevlji udobni, elegantni, so čevlji z vezalkami, …

 

Za vsak prejeti »DA« poslušalec dobi en par čevljev Deichmann.

Igra se konča po pretečenih 15 sekundah. Torej šteje čas!

 
NOVE MODNE ZAPOVEDI Deichmann za POMLAD/POLETJE 2018

 

 

Pomlad prebuja igrive barvite kombinacije in riše lastne modne zapovedi. Okrasne zaponke na petah, romantični športni modeli s cvetličnimi vezeninami, škornji in drugi modeli z ravnim podplatom ter pentljami – nova modna kolekcija obutve in modnih dodatkov znamke Deichmann za pomlad/poletje že navdušuje. 

 

 

Naš pogled bodo pritegnile nenavadne oblike podplatov, ki bodo s svojo edinstvenostjo navdihovale vsakdan. Sproščenemu poletju bomo piko na i dodali z zanimivimi vzorci čevljev, ki bodo v ulični modi narekovali nova pravila igre. Letos najbolj zapeljivi rdeči barvi se bo pridružila morska modra in klasična poletna bela, ki se bosta skupaj z nepogrešljivimi nežni pastelnimi toni prelivali v soju poletnih večerov. Ponudbo nove sezone bodo popestrili modni dodatki, ki segajo od okrasnih kamnov, biserov in bleščic na visokih petah ter lesketajočega kovinskega videza obutve do trakov, sponk in jermenov na poletnih sandalih z nizkimi podplati.  Čudovito pomlad vam želimo!

 

Vaš Deichmann

 

 

Pravila za sodelovanje

 

Notarski zapisnik o prevzemu zaprte ovojnice z oznako: PRAVILNI ODGOVOR V NAGRADI IGRI "Chio Keš stena"