Quantcast
Radio1_v_zivo


NE! Življenski partner NE more biti hkrati tvoja SORODNA DUŠA! Strinjal se boš, ko boš prebral ZAKAJ!
Ljubezen in odnosi | 24. 2. 2018 13:09
Mnogi so mnenja, da iščejo partnerja in hkrati sorodno dušo!
Ključne besede:     ljubezen    sorodna duša    neverjetno    ugotovitve    super    ljubezen    partner    prijatelj    skupni interesi
Če si do sedaj menil, da je temu tako, potem te moramo žal razočarati! A pozor: Obstajajo izjeme!

Ljudje smo prepričani, da so naše boljše polovice tudi naše sorodne duše. Sorodna duša pride v naše življenje zato, da bi nas vzpodbujala in prepričevala, da smo najboljša verzija samega sebe. A naša boljša oseba je nekdo, ki je naš partner, naš sopotnik, kateremu zaupamo in smo drug od drugega odvisni. Kot so sedaj povedali strokovnjaki je tako, da je sorodna duša lahko prijatelj, sorodnik ali nek sodelavec, s katerim smo zelo povezani. A običajno sorodna duša ni naš partner, čeprav obstajajo tudi izjeme.Ljudje storimo napako, ko pri iskanju partnerja iščeno neko sorodno dušo, s katero bi se ujeli, a ne zavedamo se, da bi pravzaprav morali iskati nekoga, ki ga v življenju zares potrebujemo. Napeto iskanje sorodne duše je pravzaprav želja po osebni rasti in razvojem samozavesti, a s tako zavzetim iskanjem se blokira energija, ki je potrebna, da najdemo sorodno dušo.

 


Važno je, da zaupamo v dobroto samega sebe, da ugotovimo, kaj si želimo in delamo na tem. Samo tako se začnejo sprožati prave vibracije, ki so potrebne, da privlačimo sorodno dušo. Moramo se zavedati, da se skozi življenje spreminjamo, s tem pa se spreminjajo tudi naše potrebe. To je še en razlog, zakaj moramo vedno poslušati sami sebe in upoštevati potrebe, ki jih imamo v nekem trenutkov.

Razmerje s partnerjem ni nikoli tako globoko, kot je razmerja s sorodno dušo. Včasih se sicer res lahko zgodi, da sta sorodna duša in partner ena in ista oseba. Ampak to je precej redko. V nadaljevanju ti sedaj razkrivamo karakteristike sorodnih duš in življenjskih partnerjev:

Sorodna duša:

V naše življenje ta oseba pride kot prijatelji ali pa ljubimec. Pomaga nam, da smo to, kar moramo biti, da postajamo boljši. V naše življenje pride ob točno določenem času, kadar je najbolj potrebno, se pa zgodi, da tudi odide iz življenja, in sicer takrat, ko je njegova misija izpolnjena. Odnosi s sorodno dušo so precej intenzivni, s tem človekom pa si precej globoko povezan, kot da se že dolgo poznata, pa čeprav sta se morda spoznala šele pred kratkim. Vajino razmerje je precej čustveno in prej se nisi niti zavedal, da obstajajo čustva, ki so se v tebi prebudila po tem, ko si spoznal to osebe.


 

Boljša polovica:

Življenjski partner je nekdo, ki ima drugačne interese v življenju, pogosto pa nas pripravlja k temu, da v življenju tvegamo. Z njimi smo povezani tako emocionalno kot tudi duhovno. Stalno je z nami, tako takrat, ko so pred nami ovire in prepreke, z njim pa čutiš tudi privlačnost, tako fizično kot tudi duhovno, veliko vama pomenijo iste vrednote. Posebnost razmerja s partnerjem je tudi v tem, da oba uživata drug ob drugem ter v tem tudi uživata. Ni vama čudno, kadar sta skupaj, vedno imata teme za pogovor in ideje za aktivnosti, ki vaju osrečujejo.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del