Radio1_v_zivo


UF, KAKŠEN VALENTINOV NATEG: Je šel njen fant predaleč?
LOL | 14. 2. 2018 10:01
Takšnega scenarija si na dan zaljubljencev ne želi nobena ženska
Ključne besede:     valentinovo    potegavščina    nateg    ljubezen

Če se zaljubiš v nekoga, ki živi od video potegavščin, se moraš pač zavedati, da bo prej ali slej »nategnil« tudi tebe. To se je zgodilo Jenny Davies, dekletu Brada Holmesoma, ki je na spletu zaslovel z videi svojega jeznega očeta, ki si ga pogosto privošči.

 

Na valentinovo je Brad pokleknil na eno koleno, iz žepa potegnil malo škatlico in Jenny rekel, da lahko danes postane najbolj srečen moški na svetu. A namesto prstana je Jenny v škatlici zagledala čajno vrečko – Brad je ni vprašal, ali bi se poročila z njim, ampak če bi mu skuhala skodelico čaja!

 

 

Posnetek je v le nekaj dneh videlo že več kot 10 milijonov ljudi, predvsem predstavnice nežnejšega spola pa so nad njegovo potezo ogorčene. Prepričane so, da je šel tokrat s potegavščino predaleč, a Brad pravi, da se je Jennyjina jeza hitro pomirila. "20 minut sem klečeplazil, a mi je odpustila, ker ve kakšen sem," pravi Brad in dodaja, da se je Jenny ravno zato zaljubila vanj.

 

A kot kaže se Brad ni zavedal, da je tudi njegovo dekle sposobno potegavščin. Dva dni kasneje mu je namreč res skuhala čaj – poglej kakšnega:

 

Maščevanje je slano! :)
Vrnila mu je milo za drago