Quantcast
Radio1_v_zivo


Če tole IZGOVARJAŠ med seksom, ga boš razočarala ... čeprav ti ne bo povedal!
Ljubezen & seks | 16. 2. 2018 12:39
Auč, boleče za moška ušesa ... in ego!
Ključne besede:     besede    stavek    seks    tiho    zadržek    ženske    moški    slabo    žalitev
Ženske, včasih je bolje, da molčite

Seksi besede med seksom so več, kot dobrodošle, saj popestrijo dogajanje in začinijo seks, da je še boljši. Kaj pa, če iz njenih ust priletijo besede, ki nikakor niso za v posteljo?

Moški so iskreno odgovorili, katere so tiste besede oz. stavki, ki so najbolj prizadeli njihov ego in jih precej razočarali.


''A si ga že dal notri?''

Precej nelagodno za moškega, ki se obremenjuje z veličino penisa. Ženska naj poskuša to zadržati zase in raje ugotoviti, katera poza je tista, ki ji sede in bo prijala obema.


''Mislim, da sem pozabila vzeti kontracepcijsko tabletko''

Če ne načrtujeta otroka ali pa sta se odločila, da jih več ne bosta imela, potem to iz njenih ust vsekakor ne bo dobro slišati . Verjemi, da ga bo minilo seksati. 


''Malo počakaj, takoj pridem nazaj!''

Ravno sta se ogrela, začela s predigro, napetost raste, ko se ona spomni, da mora nekam ''skočiti''. Kar naenkrat je ni več v postelji, ker se je med seksom spomnila, da mora pobrati perilo ali odpisati nek pomemben mail. Grozno! 


''A ti bo kmalu prišlo?''

Če se je začela dolgočasiti med seksom, potem nekaj ni v redu. Je težava v njej, v tebi ali v obema? Če je seks dober, ji na kraj pameti ne bo padlo, da bi te vprašala kaj takega.


''Nič ne čutim!''

Partner se trudi, da bi jo zadovoljil, ona pa hladno odvrne: ''Nič ne čutim'' in ne naredi nič v tej smeri. Nad slišanim zagotovo ne bo vesel in v trenutku mu bo padel ego in še kaj drugega. 


''Danes me tako boli glava, bova jutri!''

Klasičen stavek, ki bi ga lahko okronali za najboljši izgovor, ko se ženski ne ljubi seksati. S tem, ko reče, da jo ravno danes boli glava in bosta to raje počela jutri, je moškemu jasno kot beli dan, da jo bo jutri bolel trebuh.


''Kaj tako smrdi? Si nisi sezul nogavic?''

A daj no! Ne bodi tako ostra. Če se boš med seksom osredotočala na vonjave in ne na svoje užitke, ne boš uživala nikoli. Prepusti se toku, domišljiji in enostavno seksaj. 


''Daj hitro, lačna sem že!''

Več kot očitno se ni sprostila ... Tukaj ni več kaj za povedati. Zaključita s seksom in pojdita jesti. 


''Ne me po laseh, se precej hitro zmastijo!''

Moški, ki je v postelji z žensko, ki je precej obremenjena sama s sabo in se ne zna sprostiti, je zanj zagotovo nekaj najbolj napornega, ker ne ve, kako bi jo prijel, da ne bo znorela. Sperma na laseh? Ne drzni si in ciljaj nekam drugam.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del