Quantcast
Radio1_v_zivo


TE kombinacije zvezdnih znamenj se med SEBOJ enostavno NE PRENESEJO!
Horoskop | 8. 2. 2018 14:01
PREVERI, kateri ljudje najbolj nervirajo TEBE in koga nerviraš TI!
Ključne besede:     horoskop    znamenje    neprenašanje    živci    neverjetno    resnično
S kom se pa ti ne prenašaš najbolje?

 

Nekatere kombinacije znakov v horoskopu so usojene za ljubezen, nekatere so idealni prijatelji, potem pa so tu nekateri, ki se enostavno ne prenašajo. In kadar se ti potem srečajo, iskre kar letijo in opazi se strašna napetost.

 

RIBI ne prenesejo STRELCEV

Kreativna in vedno prijazna riba ne prenese glasnih strelcev, ki vedno iščejo pozornost.


 

OVNI ne prenesejo DVOJČKOV

Nič ne more ustaviti ovnov. So ambiciozni in imajo polno elana, uspe jim vse, kar si zadajo. A ne prenesejo dvojčkov, saj jih s svojo nepremišljenostjo pogosto ovirajo na poti do cilja.

 

BIK ne prenese KOZOROGA

Vedno umirjenji in polni dobrega duha težko razumejo naporne ljudi, ki so rojeni v znaku kozoroga.

 

DVOJČKI ne prenesejo RIB

Živahni in komunikativni, včasih duhoviti dvojčki ne morejo nikakor shajati z osebami, ki so rojene v znamenju Rib, ki se pogosto obnašajo preveč pasivno.

 

RAK ne prenaša ŠKORPIJONA

Polni ljubezni, sočutnosti in romantični so raki in zato nikakor ne morejo prenašati temperamentnih in hitrih ljudi, ki so rojeni v znamenju škorpijona.
LEVI ne prenesejo LEVOV

Ja, samozavestni levi stalno hrepenijo po pozornosti in ne prenesejo, če jim nekdo ukrade predstavo. Ni čudno, da zaradi tega ne prenašajo prav najbolje ravno predstavnikov svojega nebesnega znamenja, levov.

 

DEVICA prav take ne prenese druge DEVICE

Vedno so vrhunsko organizirane, nekoliko nevrotične, vedno urejene in nekoliko pod stresom. In ko srečajo nekoga, ki jim pokaže njihove slabe lastnosti, so slabe volje. Zato si najmanj želijo srečati drugo DEVICO, pri kateri lahko potem opazijo, kaj vse jih jezi.

 

TEHTNICA ne prenaša OVNA

Nihče ne ljubi poštenja in miru tako kot tehtnica. Ko storijo nekaj narobe, potem to takoj priznajo in želijo čimprej popraviti. Povsem nasprotno od ovna. To je še eden od razlogov, zakaj se ta dva znaka ne preneseta.

 

ŠKORPIJON ne mara VODNARJEV

Sanjavi karakter vodnarja razjezi temperamentne škorpijone, ki imajo izrazito potrebo po tem, da so z obema nogama trdno na tleh.

 

 

STRELEC ne prenese RAKOV in DEVIC

Strelci obožujejo pustolovščine in zabavne stvari. Prav tako ne marajo redu, zato jih mučijo umirjeni raki in urejene device.

 

KOZOROG ne mara TEHTNIC

Odgovornim in vedno točnim kozorogom gredo najbolj na živce tehtnice, ki so preveč neodločne.

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del