Radio1_v_zivo


Dan ljubezenskih pesmi na Radiu 1 z Gorenjko
Nagrajujemo | 9. 2. 2018 0:03
Ulovi kupidovo puščico in osvoji valentinov sladki paket
Ključne besede:     valentinovo    Gorenjka    ljubezen
14. februar je na Radiu 1 prav poseben dan, naš Miha Deželak praznuje rojstni dan. No, pa še nekaj je – VALENTINOVO in DAN NAJLEPŠIH LJUBEZENSKIH PESMI na Radiu 1. Glasbo smo že pripravili, sladka presenečenja tudi. 

 

Gorenjka ni pozabila na sladko Valentinovo. Pa ti, že imaš darilo za svojo drago ali dragega?

 

Brez skrbi, še je čas! Lahko ti Radio 1 skupaj z Gorenjko priskoči na pomoč!

 

Na Radiu 1 bomo na Valentinovo vsako uro »lovili« kupidovo puščico (zvok puščice). Če pošlješ sms s svojimi podatki na 051 300 300 takoj, ko zaslišiš zvok kupidove puščice in si 14. po vrsti, dobiš valentinov sladki paket izdelkov Gorenjka za svojo drago ali dragega. Poleg tega pa imaš priložnost, da ji/mu sporočiš tudi kaj lepega.  

 

Skupaj z Gorenjko bomo podelili 13 valentinovih sladkih paketov z izdelki Gorenjka, v katerih se bodo »skrivali« spodnji izdelki:

 

  • Gorenjka mlečna čokolada s celimi lešniki 250 g
  • Gorenjka mlečna čokolada z rozinami in lešniki 250 g
  • Gorenjka Mistica welness goji maca 100g
  • Gorenjka Mistica welness konoplja 100g
  • Gorenjka Mistica welness pomaranča ingver matcha 100g
  • Gorenjka Mistica z arancimi 100 g
  • Gorenjka mini rezine Jaffa 240 g

 

 

Začetki nastanka blagovne znamke Gorenjka segajo v leto 1922, ko je v Lescah svojo tovarno čokolade osnoval Adolf Zavrtanik. Že od samega začetka je bilo njegovo načelo visoka kakovost in najboljše surovine. Gorenjka je po 95 letih še vedno edina tovarna čokolade v Sloveniji, ki čokolado po lastni recepturi izdeluje od surovin do končnega izdelka.

 

Mlečna čokolada s celimi lešniki

 

Mlečna čokolada s celimi lešniki je sinonim Gorenjke. Najbolj priljubljen okus Gorenjka ponuja v kar 7 različnih velikostih. Čokolade se ponašajo z visokim deležem lešnikov – od 16 do celo 25 % skrbno izbranih lešnikov najvišje kakovosti.

 

Praznična izdaja Gorenjke - Valentinovo

 

Omejena, praznična  izdaja Gorenjke s celimi lešniki, je oblečena v rdečo barvo z izpostavljenim motivom srca, simbola ljubezni in prijateljstva.

 

S sporočilom »Deli košček dobrega z Gorenjko« želimo spomniti potrošnike, naj v vskodnevni naglici ne pozabijo,  kako lahko z majhnimi, dobrimi dejanji polepšajo nekomu dan in tako osrečijo tako druge kot sebe.

 

Pravila za sodelovanje

GORENJKA