Radio1_v_zivo


KDO bi si mislil, da lahko s takšnim preprostim TRIKOM izveš, da si nekomu VŠEČ!
Ljubezen in odnosi | 7. 2. 2018 4:07
Ne sprašuj se več, če nekoga privlačiš ali ne!
Ključne besede:     odnosi    ljubezen    privlačnost    nasvet    šala    humor    ljubezen
Kako prekiniti neprijetno tišino in zraven še izvedeti, če si nekomu všeč?

Precej naporno je lahko, če ti je nekdo všeč, ti pa ne veš, ali tudi ta oseba isto misli o tebi. Do zdaj še nismo vedeli tehnike, ki bi nam pri tem vprašanju lahko pomagala. Kako sijajno bi bilo, da bi obstajal način odkrivanja privlačnosti, torej, ali je ta enosmerna ali je dvosmerna. Ker se med seboj razlikujemo in imamo različne manire in osebnosti, ko nam je nekdo všeč, potem govorica telesa na žalost ni tako primerna.


 

Znanstveniki so sicer že prišli do zaključka, da drža, položaj ustnic in roke lahko do neke mere prikažejo pozitivne informacije zate. A če si resnično želiš izvedeti na najbolj enostaven način, če se nekomu dopadeš tudi na romantičen način, potem imamo zate zelo ENOSTAVEN trik: POVEJ ŠALO! Ampak ne kar neko šalo – potrudi se, da je ta šala zelo, zelo in še enkrat ZELO slaba!TO je en primer slabe šale, ki pa je lahko kljub temu zabavna!

Znanstveniki so namreč odkrili, da je HUMOR idealen način, da odkriješ, če si nekomu privlačen ali ne. Če boš povedal šalo, ki ni tako dobra, da bi se vsi smejali, a boš kljub temu izpadel zabavno in humoristično, potem opazuj osebo, za katero želiš izvedeti, če si ji všeč. In če bo ta oseba tvojo slabo šalo pospremila z nasmeškom na obrazu, potem si lahko prepričan, da si ji tudi ti všeč.
Precej dobro, kajne? Poskusi in preveri, če deluje!