Quantcast
Radio1_v_zivo


To so najbolj ODVRATNE stvari, ki jih delajo ženske v razmerju: ''Ne upamo jim povedati v obraz!''
Ljubezen in odnosi | 9. 2. 2018 11:25
''Včasih je hujša, kot dec!''
Ključne besede:     odvratno    ženske    moški    anketa    razmerje    skrito    na skrivaj    na živce    nagnusno
Zunaj dama, doma pa prava packa

Vsi, ki ste ali pa ste kdaj bili v daljši zvezi veste, kako je videti, ko se partnerja v odnosu sprostita. Običajno to velja predvsem za nekatere ženske, ki se po nekaj časa, kar malce preveč ''sprostijo'' in pokažejo svoj pravi obraz. Moški so iskreno spregovorili o svojih bivših in zdajšnjih dekletih, ki so v razmerju prave male packe.


Moja bivša je vsakič v toaletni papir ovila tampon ali vložek in ga postavila na umivalnik. Nikoli mi ni bilo jasno, zakaj to ni vrgla v smeti ...

Gašper, 32 let


Vedno je rignila pred mano. Sprva se mi je zdelo smešno, ko pa je to počela po vsakem obroku sem ji povedal svoje.

Janez, 36 let


Nenehno je grizla nohte in nato ostanke pljunila ven - ni važno ali sva bila za mizo ali v postelji. 

Simon, 28 let


Po opravljanju potrebe si ni nikoli umila rok, nato pa mi je pripravila za jesti. Velikokrat sem rekel, da sem jedel že prej. 

Ožbe, 25 let


Včasih sem opazil svojo punco, kako se praska po riti, nato pa povoha prst ... Zakaj?! Delal sem se, da tega nisem opazil! 

Peter, 30 let


Preden gre v službo, na postelji pusti cel kup oblačil, ker ne ve, kaj bi se oblekla. Tega potem ne pospravi, ampak, ko pride domov odloži na stol zraven. 

Fran, 36 let


Kadar se pobrije ali umije glavo za seboj nikoli ne pospravi kopalne kadi. Polna je črnih dlačic, las in ostale njene nesnage - fuj!

Ivan, 35 let


Če kihne si dlan vedno obriše v hlače. V tistih hlačah je nato oblečena še cel teden.

Luka, 27 let


Večkrat sem v hrani našel njen las, a sem molčal, ker je potem, ko sem to omenil, zanetila tak prepir, da sem malodane spal na kavču. 

Jaka, 30 let


Mleko, sok ali katerokoli drugo pijačo je vedno pila iz plastenke in nato to postregla gostom, ki so prišli na obisk - skrajno nehigienčino.

Tine, 29 let


Opazil sem, da je bila kar dva dni v enih in istih spodnjicah ... Srčno sem upal, da ima dvoje enake, a sem hitro spoznal, da se jih ne preoblači. 

Zoran, 34 let


Ni znala pospraviti za sabo. Kuhinja je bila polna nepomitih skodelic zasušenih s kavo, napol odprtih piškotov, drobtin ... Sprva sem pospravljal za njo, nato pa sem ji dal ultimat.

Aleš, 31 let


Glavo si je umivala samo enkrat na teden. Lase je imela totalno mastne in povsem nedišeče. Nikoli je nisem maral objeti v postelji, saj se moral dobesedno vohati njeno glavo.

Dejan, 25 let


Brez sramu je prdnila pod odejo.

Boštjan, 29 let


V njen avto se ni bilo moč usesti. Po tleh je imela račune, ostanke hrane, ličila in ostale nepomembne stvari. 

Jan, 28 let


S seboj nosi malo ogledalce in si stisne mozolj tudi, kadar sva na kavi. Čeprav ji rečem, naj tega ne počne, me ne posluša. Pravi, da je nihče ne gleda. 

Aljoša, 27 let
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del