LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Za valentinovo podarite gladko kožo

Februar je mesec ljubezni. To je čas, ko želimo svojim najdražjim podariti nekaj posebnega, nekaj takega, kar jim bo pokazalo, da mislimo na njih. In kaj je lahko lepšega, kot podariti nekaj, kar bo poskrbelo za novo samozavest in lepo, gladko kožo?
Ključne besede: depilacija, odstranjevanje dlak, fotoepilacija, brazilska depilacija, IPL, laserska depilacija, darilo za valentinovo, darilni bon
  Življenje brez nepotrebnih dlačic je veliko lepše. Tega se dandanes ne zavedajo samo ženske, ki si želijo pokazati svojo lepo kožo brez nadležnih dlačic. Vedno več je namreč tudi moških (in ne samo športnikov), ki želijo zaradi sodobnega in hitrega načina življenja enkrat za vselej opraviti s prekomerno poraščenostjo. Kako to doseči?   Predstavljamo vam novo dimenzijo depilacije: fotoepilacijo    Pri fotoepilaciji dlačice trajno odstranimo s pomočjo svetlobe. Postopek poteka po načelu fototermolize. Pri tem se na kožo aplicira svetloba, ki se nato pretvori v toploto, le-ta pa selektivno uniči celice za rast dlačic. Povedano drugače: v dlačici se nahaja barvilo melanin, ki absorbira svetlobo in jo prenese do mešička. S toploto se uničijo celice, s pomočjo katerih se dlačica prehranjuje. Tako dlačice postopoma odpadajo.   Z enim postopkom ne uničimo vseh celic, zato so potrebne ponovitve. Kljub temu pa opazno razliko vidimo že po prvem obisku, saj takrat odpade od 60 do 80% dlačic. Tiste, ki zrastejo nazaj, pa rastejo počasneje, poleg tega so tudi  svetlejše in tanjše. Število postopkov je odvisno od tipa in barve kože, pa tudi od predela telesa, starosti in spola ter tako naprej. Z vsakim tretmajem je tako dlačic vedno manj, tako da se s ponovitvami odstrani kar 80 do 90% dlačic.     Nomasvello fotoepilacija je inovativen in izredno učinkovit sistem za trajno odstranjevanje dlak    Z uporabo intenzivne pulzirajoče svetlobe (ILP), ki oddaja svetlobo različnih valovnih dolžin, se sam postopek lahko prilagodi potrebam specifične stranke. Na voljo je najsodobnejša tehnologija zadnje generacije (60 Joulov/cm2) z intenzivnim hlajenjem, ki bistveno zmanjša občutek toplote, obenem pa poskrbi za varnost samega postopka.       Prednosti odstranjevanja dlačic z ILP tehnologijo   V primerjavi z voskanjem, britjem, depilacijskimi kremami, … fotoepilacija zagotavlja trajne rezultate, poleg tega pa poskrbi tudi za regeneracijo poškodovane kože in odpravo vraščenih dlačic. Je cenovno dostopnejša kot tretma z laserjem, poleg tega pa namesto fiksnih dolžin laserja omogoča uporabo različnih valovnih dolžin svetlobe. Zato se lahko prilagodi različnim barvam kože in dlačic, kar zagotavlja veliko boljše rezultate.     Gladka koža za oba   V mesecu zaljubljenih ste si lahko še bližje brez nadležnih dlačic. Zato izkoristite enotno uniseks ceno po predelu, to je le 33 €. Cena je enaka za moške in za ženske. Pri Nomasvello se lahko pohvalijo že z 1.000.000 zadovoljnimi uporabniki, ki so z nasmehom na obrazu zapustili center ter uživajo v življenju brez dlačic. Pridružite se jim tudi vi v vam najbližjem Nomasvello centru.    P.S. Ne veste, kaj podariti za valentinovo? Podarite darilni bon za gladko kožo!