Quantcast
Radio1_v_zivo


Nihče se ne bi smel POROČITI, če s partnerjem prej ne RAZJASNI teh TEH vprašanj!
Ljubezen in odnosi | 4. 2. 2018 11:06
Kako bi drugače vedel, če sploh sta na isti valovni dolžini?
Ključne besede:     poroka    partner    vprašanja    odnosi    razmerje    neverjetno    uporabno
Preden se poročita se pozanimaj, da je res TISTI pravi!

 

Preden z nekom rečeš usodni DA, ki vaju združi za vedno, je pomembno, da se dobro poznata. Zavedati se moraš namreč, da bo ta oseba potem s teboj za vedno. Če ne pride do ločitve seveda. Pomembno je, da svojega partnerja, preden se poročiš, vprašaš naslednja vprašanja, ki smo jih zbrali samo ZATE!

 

1. KJE SE VIDIVA V PRIHODNOSTI?

Ko pride čas za naslednji korak, potem bodi prepričan, da s partnerjem razmišljata približno isto. Popolnoma čudno bi bilo, če bi eden od vaju želel živeti v mestu, drugi pa na podeželju. Kdo bi se moral potem prilagoditi? Seveda si ljudje lahko premislimo, a to, kje živeti, je zelo pomembna stvar.
2. KAKO POGOSTO POTREBUJEVA SEKS?

Pomembno je, da sta oba potešena. Seks predstavlja velik del vajinega razmerja in potruditi se morata, da sta oba zadovoljna. Prepričaj se, da veš, kaj želi tvoja boljša polovica, zelo pomembno pa je tudi, da si iskren o tem, kaj pričakuješ TI!3. SE RAZUMEŠ S TVOJO DRUŽINO?

Verjetno ti je jasno, kakšne odnose ima tvoj partner z družino. A treba se je poglobiti: Kaj pričakuje od tebe kot partner, ko gre za njegovo družino? Kaj njegovi/njeni starši pričakujejo od tebe. Ta družina bo namreč tvoja nova družina zato je NUJNO, da si pripravljen na njo!


 

4. KAKŠNI SO TVOJI FINANČNI CILJI?

Problemi z denarjem so lahko velika težava v marsikaterem razmerji. Zato je o tem dobro govoriti. Kaj se bo zgodilo, če eden od vaju izgubi službo? Zato partnerja vprašaj, kje se finančno vidi v petih letih, kaj mu pomeni denar in kako bi najraje služil denar!

 

5. SI ŽELIŠ IMETI OTROKE?

Prepričani smo, da sta se že kdaj pogovarjala resno o otrocih. Ampak prepričaj se, da povsem RESNO govorita od njih, preden stopita pred oltar. Vprašaj boljšo polovico ne samo, če želi imeti otroke, vprašaj zakaj jih želi imeti in koliko.
 6. KAKO PRENAŠAŠ STRES?

Nekateri ljudje so pogosto pod stresom. In nekateri potrebujejo, da jih nekdo z nečim zamoti, kadar so pod stresom, drugi želijo biti sami. Seveda si ne želiš, da bi pri partnerju ravnal napačno, kadar bi bil pod stresom. Zato je pomembno, da se o tem pogovorita.
7. KAKO PRENAŠAŠ SPORE?

Kako je, ko se bosta sprla? Mora tvoja boljša polovica prespati in se pogovoriti o težavi naslednje jutro? Se mora težava rešiti takoj? Samo tako, da vesta navade drug drugega bosta konflikt lahko rešila kar se da hitro in ugodno za oba. 

8. KOLIKO ČASA S SVOJIMI PRIJATELJI POTREBUJEŠ?

Koliko časa tvoj partner potrebuje s svojimi prijatelji ali prijateljicami? Koliko prostega časa bo namenjenega tebi in koliko ostali? Dobro je vedeti, vsi smo namreč drugačni in potrebujemo drugačne stvari. Seveda si ne želiš imeti občutka, da te je boljša polovica postavila za prijatelje.

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del