Quantcast
Radio1_v_zivo


SRAMOTA ZA NASLOVNICO? To je fotografija slavnih, o kateri govori cel svet! Poglej, kako so jo ''uničili!''
Svet slavnih | 4. 2. 2018 5:35
Jim je preglavice povzročal program za urejanje slik? Očitno :)
Ključne besede:     Vanity Fair    zvezdniki    fotošop    slavni    fotografija    kiks    sramota    Reese    Oprah
Je ta fotografija na naslovnici eden največjih kiksov do zdaj?

Priznana fotografinja Annie Leibovitz je ustvarila prelepo fotografijo, na kateri pozirajo znani hollywoodski zvezdniki kot so Tom Hanks, Nicole Kidman, Robert De Niro, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon in drugi ter ne po svoji krivdi, ampak po krivdi tistih, ki so zadolženi za urejanje fotografij prejela kar nekaj kritik.

Gre za naslovnico Vanity Fair, ene najbolj prestižnih revij, ki si takšnih in drugačnih kiksov ne sme privoščiti- in točno to se je zgodilo! Glamurozna slika, ki jo krasijo zvezdniki v prelepih večernih toaletah se je sprevrgla v posmeh.Ljudje so namreč na naslovnici opazili, da ima igralka Reese Whiterspoon, ki se stiska ob Oprah Winfrey kar tri noge. Pa jih ima res?
Fotografija je bila prav zaradi tega razloga deljena večkrat in dosegla številno ogledov, saj so se prav vsi ''spotaknili'' ob igralkino tretjo nogo, ki naj bi jo tisti, ki so zadolženi za urejanje fotografij pozabili izbrisati ali bolje rečeno, so jo ponesreči nekako dodali pod napačno krilo. Ko je Reese videla fotografijo je v šali zapisala: ''Kot vidite, sedaj že vsi vedo ... Imam tri noge. Upam, da me boste sprejeli takšn, kot sem''.A javnosti ni zmotila le Reesina tretja noga, ampak so oko vrgli tudi na Oprah, na kateri pa so opazili kar tri dlani. Tudi Oprah se je na to odzvala s humorjem in zapisala naslednje: ''Reese, sprejemam tvojo tretjo nogo in se zavedam, da tudi ti sprejemaš mojo tretjo dlan''

Gre pač za dogodek, ki slabo luč meče na revijo Vanity Fair in je kar malce sramotno, da so tako slabo uredili fotografijo, ki bo krasila naslovnico v letu 2018. Če pa na stvar pogledamo iz bolj svetle plati, pa so včasih tovrstni kiski tudi dobri, saj je fotografija zaradi tega dosegla neverjetno število ogledov.

Revija Vanity Fair je zakinkala, da gre za kakršnokoli napako na sliki in javnosti sporočila: ''Medtem, ko ste vsi navdušeni nad tem, da ima Reese Whiterspoon tri noge, naj vam sproočimo, da gre v resnici le za igranje svetlobe na obleki in se zaradi sence vidi, kot da ima tri noge''.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del