Quantcast
Radio1_v_zivo


7 znakov, da spiš z napačno osebo, čeprav sta si všeč!
Ljubezen in odnosi | 3. 2. 2018 12:28
Je morda bolje, da sta le prijatelja?
Ključne besede:     seks    neprivlačnost    prijateljstvo    par    neujemanje
Všeč sta si, vajin seks pa je čisti polom

Nekateri pravijo, da moški in ženska ne moreta biti dobra prijatelja, saj se slej ko prej med njima razvije seksualna privlačnost. Kaj pa, če šele po seksu ugotovita, da res nista za skupaj?

Veliko razmerji namreč nastane iz dolgoletnih prijateljstev, saj sta dva, ki se dobro razumeta, si karakterno ugajata, prepričana, da bi morala skočiti med rjuhe in začeti razmerje. Ko pa se prvič znajdeta v postelji ugotovita, da enostavno tako ne bo šlo.

7 znakov, da sta si le všeč ... a nista za v razmerje:


Privlači te vizualno in ne seksualno


Verjeti ali ne, a to se dogaja. Velikokrat nam je nekdo všeč vizualno ali karakterno, a do njega ne čutimo nikakršne spolne privlačnosti, čeprav nam je všeč. To običajno ljudje ugotovijo takrat, ko pripelje do intimnega stika s to osebo in se sprašujejo, kaj je narobe, da jim ta oseba kar naenkrat ni več všeč.


Med seksom se zalotiš, da pomisliš na nekoga drugega

To ni narobe v primeru, če pomisliš na osebo, ki ti v resnici ni dostopna (porno igralec, filmski zvezdnik). S tem poskrbiš le, da tvoja domišljija dela bolje in imaš tako še boljši seks. Če pa medtem, ko seksaš s svojim partnerjem razmišljaš o prijatelju ali sodelavcu ... Potem je nekaj narobe.


Med seksom se ne počutiš sproščeno

Vse je lepo in prav, dokler se ne znajdeta med rjuhami. Pred tem se imata super, ko pa je treba preiti k seksu, opaziš, da ti je neprijetno in postaneš kar malce zategnjen. Tvoje misli so vsepovsod drugje, kot pa pri seksu. Si kriv ti ali oseba s katero seksaš?


Oseba med seksom ne upošteva tvojih želja

Dve osebi, ki se ljubita, v seksu vedno upoštevata želje druga druge, si prisluhneta in počneta stvari s katerimi bo zadovoljstvo obojestransko. Prisluhneta si, si ustrežeta in poskrbita, da bosta uživali maksimalno.. Ne gledata samo nase in svoje užitke.


Pred njim/njo ti je nerodno

Če se ti je pred osebo nerodno sleči, potem zagotovo nekaj ni v redu. Kako boš imel dober seks, če ne želiš sezuti niti nogavic? Z osebo, ki nam je všeč in se z njo počutimo prijetno, nam ni ni nerodno in preprosto uživamo ter si drznemo veliko. Vemo, da nas sprejema takšne kot smo - z napakami ali brez. Po seksu ne občutiš zadovoljstva


Se po seksu počutiš nesrečno in imaš občutek, da nekaj ni v redu? Gre za občutek, da očitno tej osebi ne pripadaš in te ne izpopolnjuje tako, kot bi te moral nekdo, ki ga ljubiš. Tukaj ne gre le za doseganje orgazma, ampak veliko več - gre za nekakšno globljo vez, ki jo pač s to osebo nimaš.


Raje se seksu izogneš, če se le da - bolje se imata, ko klepetata

Tematik za pogovor vama ne zmanjka, ko pa se stvari prestavijo v spalnico, ne vesta, kaj bi počela drug z drugim. Ne čutita želje po tem, da bi se predajala strastem in se divje ljubila, ker se pač privlačita na način, da sta si všeč kot prijatelja in nič več. Imata pač odličen odnos prijateljstva, ki sta ga skušala prenesti na neko višjo raven, se pravi razmerje, a se več kot očitno ni izšlo. Nikar ne vrzita tega stran in ostanita prijatelja. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del