Quantcast
Radio1_v_zivo


KAJ BOŠ, KO BOŠ VELIK?
Nagrajujemo | 5. 4. 2018 8:33
Osvoji 300 EUR, ki ti jih bomo naložili v Triglav Sklade
Ključne besede:     Triglav Skladi    poklici

Poklic, ki ga iščemo ta teden lahko opravlja moški ali ženska, v rokah pa drži prav poseben pripomoček za krajšanje odvečnih centimetrov.

 

 

Verjetno smo se vsi prvič srečali s prihodnostjo oz. razmišljanjem o prihodnosti, ko so nas tete in strici, babice in dedki začeli spraševati:

 

Kaj boš pa ti, ko boš velik?

 

Denis, je želel postati nogometaš Barcelone, kasneje tudi pilot, a je to opustil, ker mu je bilo po prvem poletu precej slabo … Miha je želel postati ... MESAR! Jana pa je želela postati stevardesa.

 

Danes so … No, smo kar veseli, da so tam, kjer so, ker se z njimi lažje zbujamo in nasmejimo že navsezgodaj. Predvsem pa so pri svojem delu uspešni in zadovoljni.

 

So se pa naši trije jutranji junaki odločili, da bodo o svojih »sanjah« povprašali naše najmlajše. Poiskali so najbolj zanimive odgovore in jih tudi predstavili.

''Ime mi je Maj, po poklicu bi bil rad trgovec!''
Matija si želi postati košarkar
Enja si želi biti kuharica
''Pekla bom kruh, pice, pa delala bom palačinke!''
Štiri dekleta, ki si želijo postati zdravniceIsmail ima željo postati znanstvenik
Kaj boš, ko boš velik?Nika, Tamara in Maj želijo postati učitelji

 

Julija bo zobozdravnica.

 

Anej pravi, da bo ... predsednik!

 

Prvi se je opogumil Janez iz Celja

 

z Zojo, Ines in Amejo o tem, kaj bodo, ko odrastejo

 

Ampak! Ne kar takoj! Potrebujejo malce tvoje pomoči.

 

Prijavi se v zgornjo prijavnico, odgovori kateri poklic otrok opisuje in z malo sreče bo nagrada tvoja! Naložili ti bomo 300 EUR v Triglav Sklade.

 

 


 

Ker iz malega raste veliko!

 

Triglav Skladi so družba za upravljanje premoženja vlagateljev. Ponujajo investicijske sklade, individualno upravljanje premoženja in investicijsko svetovanje. Z drugimi besedami to pomeni, da vlagateljem omogočajo naložbene rešitve, ki jih pripeljejo do zastavljenih finančnih ciljev. Poudarjajo pomen dolgoročnega varčevanja za prihodnost in pomen celovite obravnave posameznikovega finančnega premoženja. Zagovarjajo razpršeno investiranje finančnega premoženja in kot osnovno dopolnilo klasičnim oblikam varčevanja (depoziti) priporočajo varčevanje v vzajemnih skladih.

 

 

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del