Radio1_v_zivo


ZAJTRK Z DENISOM AVDIĆEM
Nagrajujemo | 26. 1. 2018 10:55
Osvoji BIO zajtrk Natur aktiv za vso družino, prijatelje, družbo ali sodelavce
Ključne besede:     Hofer    NATUR AKTIV    zajtrk

Denis prinesel zajtrk in razveselil Dom starejših občanov Ljubljana Bežigrad.

 


 

Takole pa sta Matejo in njene sodelavce razveselila Jana in Miha

 


 

Stara modrost pravi: »Zajtrkuj kot kralj, kosi kot meščan in večerjaj kot berač.«

 

Za zajtrk z Denisom Avdićem ni ovir! Pridemo KADARKOLI in KAMORKOLI!

 

Svež, BIO, slasten, hranljiv, zdrav zajtrk si lahko izbereš čisto sam. Kaj ti zjutraj ugaja? Bio vital namaz, bio ovseni keksi, bio tofu, bio prekajeni losos, bio jajca ali kaj drugega?

 

 

Ker naši voditelji Denis, Jana in Miha vstanejo ob štirih zjutraj in ker spijo do zadnje minute, seveda ni časa za zajtrk. Je pa sedaj napočil čas, da se to spremeni! Na pomoč nam je priskočil HOFER s svojim BIO zajtrkom Natur aktiv, ki poskrbi za slasten in zdrav začetek dneva.

 

Le dober zajtrk iz najkakovostnejših izdelkov lahko pripomore k boljšemu počutju in ti da energijo za učinkovito delo. Z BIO sestavinami Natur aktiv iz HOFERja pa ti priprava zajtrka praktično ne vzame časa.

 

 

Osvoji BIO zajtrk Natur aktiv za vso družino, prijatelje, družbo ali sodelavce ... z jutranjo ekipo Denis Avdić Showa!

 

 

Kako?

 

Klikni na www.naturaktivzajtrk.si in se prijavi. Z malo sreče bo to zajtrk, ki ti bo zagotovo ostal v spominu, saj ti ga lahko dostavi celo sam Denis Avdić.

 

 

Še več! Osvojiš lahko tudi vikend oddih za štiri osebe na BIO kmetiji (posestvo Trnulja). Če svojo prijavo na BIO zajtrk Natur aktiv deliš tudi na svojem Facebooku ali Twitterju, se poteguješ za dodatno nagrado super doživetja.

 

 

BIO izdelki Natur aktiv

 

 

Posledica vedno hitrejšega življenjskega sloga se pogosto odraža v pomanjkanju časa za pripravo zdravega in polnovrednega obroka – pa naj bo to zajtrk, kosilo, večerja ali kaj vmes. Zato je toliko pomembneje, da kadar jemo, jemo kakovostno.

 

 

HOFER že od leta 2006 s svojo lastno linijo BIO izdelkov Natur aktiv ponuja prav to:visokokakovostne ekološke izdelke, pridelane skladno z najvišjimi in certificiranimi standardi ekološke pridelave. Svojo ponudbo BIO izdelkov iz dneva v dan dopolnjujejo, ta pa obsega vse od svežega sadja in zelenjave, mesa, kruha, raznolikih mlečnih izdelkov, semen in oreščkov do različnih vrst keksov, omak, džemov ter testenin. Seveda po vedno nizki HOFER ceni.

 

 

 

Pravila za sodelovanje

HOFER NATUR AKTIV ZAJTRK..