Quantcast
Radio1_v_zivo


Po več ur na dan je sedela v pisarni, nato pa so IZVEDELI RESNICO! To, kar je počela, svet še ni videl!
LOL | 24. 1. 2018 10:26
Tako je pridno ''delala,'' da je ogrozila celo podjetje!
Ključne besede:     slika    nateg    pisarna    podjetje    fotokopija    potegavščina
Ženska je skopirala sliko in jo prilepila na ekran ter ''nategnila'' sodelavce

Zgodba govori o ženski, ki je po več ur na dan sedela v pisarni in pridno delala. Bila je precej nedružabna, nekomunikativna in je veljala za osebo, ki ne želi navezovati stikov, zato se sodelavci z njo niso obremenjevali. 

Zatem pa je prišlo obdobje, ko so bila vrata njene pisarne zaprta ali malce priprta, da se je vseeno videlo, da je notri, dela in ne želi, da jo kdorkoli zmoti.


Pač tista ''čudakinja,'' ki nepremično gleda v ekran in se ne zmeni za nikogar. 

Na delo je prišla vedno ob istem času, in sicer ob 8.00 uri zjutraj, a brez, da bi kdo opazil, le v nekaj minutah po prihodu odšla iz pisarne za več ur. 

Bila je iznajdljiva in je točno vedela, kaj dela. Sodelavci je niso dobro poznali, zato jim je bilo njeno šaljenje prava neznanka. Nekega dne se je kar tako odločila, da ''nategne'' svoje sodelavce in se z njimi malce pošali na način, ki jo je stal službe. Skopirala je fotografijo svojega obraza v naravni velikosti in jo takole prilepila na ekran. Bila je prepričana, da bo slej ko prej nekdo opazil njeno potegavščino, a se to ni zgodilo.

Kmalu je ugotovila, da biti ''siva miška'' na delu ni slabo, saj skoraj nihče ne ve, da sploh obstajaš. Tako je začela izkoriščati svojo potegavščino v svoje namene. Po več ur je izginila iz delovnega mesta in se uro pred koncem dela zopet vrnila. 

Nekega dne je bilo vsega konec ...

Seveda to ni šlo v nedogled, ko se je nekega dne v njeni pisarni oglasil direktor, ki ni prav pogosto obiskoval delavcev in ugotovil, da za ekranom ''sedi'' fotografija. Sprva se je temu nasmejal, a je čez čas ugotovil, da ne gre le za šalo, ampak je ženska ''nategnila'' celotno podjetje. S tem pa ni ogrozila le svojega delovnega mesta, ampak tudi službe sodelavcev, ki so bili okregani, češ, da bi se morali bolj povezovati in sodelovati drug z drugim. To, da nihče več tednov ni opazil, da njihova sodelovka manjka na delovnem mestu je nemogoče. Iz nedolžne šale, je nastal pravi kaos. 


Javnost se sprašuje, kdo je tukaj pravzaprav kriv? Direktor, sodelavci ali ženska, ki je izvedla neslano potegavščino? Kakorkoli že, potegavščina ji je uspela, a jo je stala službe. 

Kaj je ukrenil direktor ni znano, smo pa prepričani, da od tega incidenta naprej bolj gleda, kaj se v njegovem podjetju dogaja.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del