Quantcast
Radio1_v_zivo


Dekleta so na fotografiji odkrila GROZLJIV detajl, ob katerem jim je ZALEDENELA KRI! Ta kraj so nemudoma zapustile!
OMG/WTF | 23. 1. 2018 11:44
Dekliščina se je v trenutku končala in so odšle domov!
Ključne besede:     dekliščina    grozljivo    detajl    deček    duh    Škotska    fotografija    panika
Ko so še enkrat pogledale fotografijo, so nemudoma pobrale stvari in zapustile ta kraj!

Po spletu sta zaokrožili dve fotografiji desetih deklet na dekliščini, ki sta na prvi pogled videti čisto normalni, a če boš eno izmed njih pogledal bolje, boš videl, da na njej nekaj ni v redu. 

Dekleta iz Škotske so praznovala dekliščino, na nekem bolj oddaljenem in osamljenem kraju ob jezeru. Za spomin so se slikale ob jezeru in niti pomislile, da bo ena izmed fotografij povzročila tako velik kaos, da si jo bodo želele zbrisati za vselej.Prva slika ni bila nič posebnega, ko pa so videla drugo, jim ni bilo jasno nič!

Ker so bile brez fotografa, so fotoaparat postavile predse in ga nastavile na samodejni sprožilec. Naredile so kar nekaj fotografij, a le ena izmed njih je bila tista, ki jim je pognala strah v kosti in jih prisilila, da so nemudoma zapustile ta kraj. 


Na levi strani se je prikazal deček, ki naj bi bil mrtev že od leta 1994

Na tej sliki lahko v levem kotu vidiš malega dečka, črnih las in bledega obraza, ki se ''skriva'' za drvmi. Dekletom ni bilo jasno od kje se je pojavil, saj ga niso opazile ali videle medtem, ko so pozirale. Čez čas so na spletu izvedele, da naj bi šlo za duh mrtvega dečka, ki je umrl v tem kraju, in sicer v jezeru zadaj za njimi. 

Kraj za praznovanje dekliščine so našle na internetu in ugotovile o njem veliko zanimivost. Pred mnogimi leti je na tem osamljenem kraju živel deček, ki je hodil v spanju in neke noči padel v jezero ter se nesrečno utopil. Ko so to odkrile se je dekliščina nemudoma zaključila in odšle so domov.


Deček se je leta 94 utopil v jezeru ob katerem so pozirala dekleta

O dečku je leta 1994 BBC snemal tudi dokumentarec z naslovom ''The Blue Boy'' in spominja na tistega, ki so ga dekleta našle na internetu. Deček je bil na počitnicah s starši, ko ga je sredi noči nosila luna. Šel je ven in hodil vse do jezera, kjer se je utopil.

Osebje bližnjega hotela, kjer je deček počitnikoval s starši naj bi poročalo, da so se sredi noči premikale vilice, krožniki in da naj bi se na stopnicah videli mokre sledi otroških stopal. Večina jih je mnenja, da je zgodba o duhu le velik nateg, ki k njim privabi tiste najbolj radovedne goste.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del