Quantcast
Radio1_v_zivo


To so JASNI ZNAKI, da je nekdo zelo ljubosumen nate!
OMG/WTF | 23. 1. 2018 4:12
Poskrbi, da te osebe čim prej SPREGLEDAŠ!
Ključne besede:     ljubosumje    neverjetno    hinavščina    groza    spreglej    prijatelji    prijateljstvo
To so jasni znaki, da ti nekdo v življenju marsikaj zavida!

 

Če ti gre v življenju dobro in dosegaš uspehe, potem je precej verjetno, da se bo hitro našel kdo, ki ti bo zavidal te uspehe. Ljudje pač postanemo ljubosumni. Če ima punca krasnega fanta, potem ji ostala dekleta zavidajo. Če ima fant čedno dekle, potem so ostali nekoliko zavidljivi. Če napreduješ v službi, potem bodo sodelavci definitivno postali nekoliko zavidljivi. In včasih je ljubosumnega človeka precej težko spoznati. Zato ti v nadaljevanju podajamo nekaj nasvetov, kako ugotoviti ljubosumneža v tvoji bližini.

1.Govorijo ti neiskrene komplimente

Nekdo, ki ti nekaj zavida, ti bo stalno namenjal komplimente o tem, kako je vse na tebi popolno. Če ga boš vprašal za mnenje, bo rekel, da je vse popolno. A pozor: Tega ne mislijo resno. In verjemi, včasih lepe stvari zvenijo še bolj hudobno, kot pa resnica.

2.Ponižujejo tvoje uspehe

Če tebi nekaj uspe, to za ljubosumneže pomeni, da so padli. Se ti zdi, da bodo potem veseli, kot recimo tvoja mama? Vsakič, ko dosežeš nekaj izjemnega ti bo ljubosumna oseba rekla: »Ah, pa saj to ni nič takega« ali pa da »pretiravaš«. Pa kaj, če se sprehodiš po Veneri? Nič takega, to pa ja lahko vsak!

3.Veseli jih tvoj neuspeh

Ko ti izgubiš, oni zmagajo. Torej, če se ti nekaj res ponesreči, takrat išči osebo, ki ima ob tem nasmešek na obrazu. Ta oseba je namreč totalno ljubosumna nate. Zakaj bi drugače uživala v tvoji bolečini?


 

4.Posnemajo te

Posnemanje je znal ljubosumnosti. Če nekdo kopira tvoj izgled in obnašanje in stil in VSE, potem je ta oseba ljubosumna nate. Za njih imaš ti vse. Seveda pa na koncu ta oseba izpade kot neka sprehajajoča se slaba kopija tebe.

5.Opravljanje

Govorico, da si v službi napredoval samo zato, ker je šef po nesreči iz klobuka izžrebal tvoje ime je verjetno začel nekdo, ki je ljubosumen nate. Ampak pozor: Do tebe se obnaša kot najboljši prijatelj. A za tvojim hrbtom je ta oseba tvoj največji sovražnik.

6.Tekmujejo s tabo

Ker ljubosumna oseba seveda misli, da če ti zmagaš, potem oni izgubijo, morajo stalno tekmovati s tabo. Želijo te premagati v vsem. Kdo ima boljši avto? Kdo bo boljši v službi? Kdo bo imel boljše ocene na maturi? Vse to je tekmovanje. Tudi, če ti sploh ne tekmuješ. Nekdo tekmuje s tabo.
7.Stalno se ti hvali o vsem

Ljubosumna oseba bo, če bo imela priložnost stalno izpostavljala nekaj dobrega o sebi. Pa če je to tako majhna stvar, kot zavezovanje čevljev. Stalno, vsak dan, vsako uro, vsako priložnost bo ljubosumnež izkoristil zato, da se ti dodobra pohvali in skuša dopovedati, da je tudi on/a dobra v nečem.

8.Nasvet ljubosumneža bo slab nasvet

Ljubosumna oseba zate ne želi drugega, kot da ti ne uspe. Sabotirala te bo povsod. Naš nasvet je, da nikoli ne vprašaš nekoga, ki je ljubosumen nate za nasvet. Ta oseba ti bo namreč svetovala točno nasprotno od tistega, kar bi moral resnično storiti.

9.V javnosti te ponižuje

Če je ljubosumni osebi všeč, ko ti ne uspe, potem mu bo še bolj všeč, če ti ne uspe v javnosti, pred očmi drugih. To je za njih kot božič. Še več: Ne bodo samo čakali, da se zgodi nekaj, kar te bo osramotilo, do tega ti celo pomagajo in te javno sramotijo in ponižujejo.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del